KUĞULU PARKTA ATLAR İLGİ ÇEKİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2018 - 04:05, Güncelleme: 09.07.2018 - 04:05
 

KUĞULU PARKTA ATLAR İLGİ ÇEKİYOR

Kuğulu parkta kuğu, ördek, tavus kuşu derken şimdide binek atları ilgi odağı oldu.

Kuğulu parkta kuğu, ördek, tavus kuşu derken şimdide binek atları ilgi odağı oldu. Geçen yıl ilk kez atlar görücüye çıkmıştı. Özellikle çocuk ve gençlerin binmeye heves ettiği atlar artık Kuğulu Park ile bütünleşmeye başladı. Kuğulu parka piknik için gelenler, artık ata binme zevkini de tatma şansını yakalıyorlar. Yaz aylarında gelen gurbetçilerin en fazla uğrak yeri olan Kuğulu Park doğallığı ve  güzelliğiyle kalmayıp insanların sıkılmadan  hoşça vakit geçirebileceği bir eğleneceği ve çeşitli hayvanlarla zaman geçirebileceği yer haline dönüşüyor.   Her yıl özellikle Konya bölgesi olmak üzere, hafta sonları dışardan misafirlerini ağırlayan Kuğulu Park içeride barındığı hayvanlar ile de farkındalık oluşturmaya devam ediyor.  
Kuğulu parkta kuğu, ördek, tavus kuşu derken şimdide binek atları ilgi odağı oldu.

Kuğulu parkta kuğu, ördek, tavus kuşu derken şimdide binek atları ilgi odağı oldu.

Geçen yıl ilk kez atlar görücüye çıkmıştı. Özellikle çocuk ve gençlerin binmeye heves ettiği atlar artık Kuğulu Park ile bütünleşmeye başladı.

Kuğulu parka piknik için gelenler, artık ata binme zevkini de tatma şansını yakalıyorlar.

Yaz aylarında gelen gurbetçilerin en fazla uğrak yeri olan Kuğulu Park doğallığı ve  güzelliğiyle kalmayıp insanların sıkılmadan  hoşça vakit geçirebileceği bir eğleneceği ve çeşitli hayvanlarla zaman geçirebileceği yer haline dönüşüyor.  

Her yıl özellikle Konya bölgesi olmak üzere, hafta sonları dışardan misafirlerini ağırlayan Kuğulu Park içeride barındığı hayvanlar ile de farkındalık oluşturmaya devam ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.