KUĞULU ŞÖLENE HAZIR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2017 - 02:15, Güncelleme: 01.08.2017 - 02:15
 

KUĞULU ŞÖLENE HAZIR

Kuğulu parkta Kalkınma şöleni hazırlıkları tamamlandı bu akşam misafirlerini bekliyor.

Kuğulu ikinci piknik alanı karşısında oluşturulan 80 bin m2’lik dev meydan ilk kez düzenlenecek olan kalkınma şölenine hazır hale getirildi. Alana şölen boyunca alışveriş, yiyecek ve tanıtım olmak üzere toplam 250 stant kuruldu. Alana lunaparkın da kurulması ile alan tam bir festival havasına dönüşen Kuğulu park ünlü sanatçıların konserleri ve milli güreşçilerimizin katılacağı yağlı güreşlerle ilçemizde olduğu kadar bölgemizde de ses getirmesi bekleniyor. 6 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan şölenin gün boyu devam edeceği saat 18.00’de başlayan programla da müziğin yanı sıra sanat gösterileri ve yarışmalar da yer alacak.
Kuğulu parkta Kalkınma şöleni hazırlıkları tamamlandı bu akşam misafirlerini bekliyor.

Kuğulu ikinci piknik alanı karşısında oluşturulan 80 bin m2’lik dev meydan ilk kez düzenlenecek olan kalkınma şölenine hazır hale getirildi.

Alana şölen boyunca alışveriş, yiyecek ve tanıtım olmak üzere toplam 250 stant kuruldu.

Alana lunaparkın da kurulması ile alan tam bir festival havasına dönüşen Kuğulu park ünlü sanatçıların konserleri ve milli güreşçilerimizin katılacağı yağlı güreşlerle ilçemizde olduğu kadar bölgemizde de ses getirmesi bekleniyor.

6 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan şölenin gün boyu devam edeceği saat 18.00’de başlayan programla da müziğin yanı sıra sanat gösterileri ve yarışmalar da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.