KUĞULU VATANDAŞ AKIMINA UĞRADI (VİDEOLU)

Yaşam (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.11.2021 - 21:02, Güncelleme: 28.11.2021 - 22:24
 

KUĞULU VATANDAŞ AKIMINA UĞRADI (VİDEOLU)

Kuğulu Park yağan yağmurlardan sonra pazar günü vatandaşların akımına uğradı.

İki gündür devam eden sağanak yağışlarla beraber kanallarının ve göletlerinin suyla dolduğu Kuğulu Park yazdan bir günü aratmayarak soğuk havaya rağmen çok sayıda vatandaşı misafir etti. Uzun zamandır sularında çekilmesiyle susuzluğa kurban olan Kuğulu, yağan yağmurlarla can bularak bir başka güzelliğe dönüştü. Aileleri ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek için Kuğulu Parka gelen vatandaşlar kış aylarında da Kuğulu’nun bir başka güzel olduğunu belirterek “İlçemizde böyle bir güzelliğe sahip olduğumuz için Allah’ımıza şükretmeliyiz. Torosların eteğinde doğallığıyla göletlerindeki yüzen kuğusuyla çeşit çeşit ördekleriyle bu güzel manzaraya doyum olmuyor” diyerek Kuğulu Pakın bölgenin en güzel yer olduğunu belirttiler. Ayrıca Kuğulu Parka gelen vatandaşlar yeniden düzenlenen parktaki yolların, kaldırımların ve korkulukların doğaya uygun ahşaptan yapılmasından memnun kaldıklarını ifade ettiler.
Kuğulu Park yağan yağmurlardan sonra pazar günü vatandaşların akımına uğradı.

İki gündür devam eden sağanak yağışlarla beraber kanallarının ve göletlerinin suyla dolduğu Kuğulu Park yazdan bir günü aratmayarak soğuk havaya rağmen çok sayıda vatandaşı misafir etti.

Uzun zamandır sularında çekilmesiyle susuzluğa kurban olan Kuğulu, yağan yağmurlarla can bularak bir başka güzelliğe dönüştü.

Aileleri ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek için Kuğulu Parka gelen vatandaşlar kış aylarında da Kuğulu’nun bir başka güzel olduğunu belirterek “İlçemizde böyle bir güzelliğe sahip olduğumuz için Allah’ımıza şükretmeliyiz. Torosların eteğinde doğallığıyla göletlerindeki yüzen kuğusuyla çeşit çeşit ördekleriyle bu güzel manzaraya doyum olmuyor” diyerek Kuğulu Pakın bölgenin en güzel yer olduğunu belirttiler.

Ayrıca Kuğulu Parka gelen vatandaşlar yeniden düzenlenen parktaki yolların, kaldırımların ve korkulukların doğaya uygun ahşaptan yapılmasından memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.