KUĞULU’DA POLİS, ÖĞRENCİ KAYNAŞMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2018 - 12:35, Güncelleme: 10.10.2018 - 12:35
 

KUĞULU’DA POLİS, ÖĞRENCİ KAYNAŞMASI

ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında 200 öğrenci Kuğulu Parkta piknik yaptı.

Kaymakamlık önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü nün polis öğrenci kaynaşmasını sağlamak için hazırlamış olduğu ÇOGEP projesi ile daha önceden birçok etkinlik düzenlenmişti. İlçe Milli Eğitime bağlı 200 öğrencinin katıldığı Kuğu Parkta piknik etkinliğinde öğrenciler gönüllerince parkı gezdiler ve hep birlikte kendilerine ikram edilen öğlen yemeğinden yediler. İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR ile bir süre beraber olan öğrencilerin Kuğulu etkinliği renkli görüntülere de sahne oldu.              
ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi kapsamında 200 öğrenci Kuğulu Parkta piknik yaptı.

Kaymakamlık önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü nün polis öğrenci kaynaşmasını sağlamak için hazırlamış olduğu ÇOGEP projesi ile daha önceden birçok etkinlik düzenlenmişti.

İlçe Milli Eğitime bağlı 200 öğrencinin katıldığı Kuğu Parkta piknik etkinliğinde öğrenciler gönüllerince parkı gezdiler ve hep birlikte kendilerine ikram edilen öğlen yemeğinden yediler.

İlçe Kaymakamı Aydın ERDOĞAN ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım ÖZDEMİR ile bir süre beraber olan öğrencilerin Kuğulu etkinliği renkli görüntülere de sahne oldu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.