KUĞULU’DAKİ GÖLETLER TEMİZLENİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 12:08, Güncelleme: 15.11.2019 - 12:08
 

KUĞULU’DAKİ GÖLETLER TEMİZLENİYOR

Kuğulu Park’ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başladı.

Bölgenin en güzel mesire alanlarından olan Kuğulu Park’ta bulunan mevcut göletlerin temizlik çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından başlatıldı. Kuğulu Tabiat Parkı’nda bulunan göletlerin dip taraması yapılarak temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gökböget ve Büyük gölette yosun, ot ve çöp temizleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Göletlerde su seviyesinin azalmasıyla otlar büyümüştü. Yapılan bu çalışmalar neticesinde yosun ve otlar temizlenerek hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş, hem de suyun kalitesi yükseltilmiş olacak. Ayrıca bu çalışmalarımızla göletler içinde yaşayan canlılar için de mevcut yaşam şartlarının korunmasını da hedefliyoruz.” dedi.
Kuğulu Park’ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başladı.

Bölgenin en güzel mesire alanlarından olan Kuğulu Park’ta bulunan mevcut göletlerin temizlik çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından başlatıldı.

Kuğulu Tabiat Parkı’nda bulunan göletlerin dip taraması yapılarak temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gökböget ve Büyük gölette yosun, ot ve çöp temizleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Göletlerde su seviyesinin azalmasıyla otlar büyümüştü. Yapılan bu çalışmalar neticesinde yosun ve otlar temizlenerek hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş, hem de suyun kalitesi yükseltilmiş olacak. Ayrıca bu çalışmalarımızla göletler içinde yaşayan canlılar için de mevcut yaşam şartlarının korunmasını da hedefliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.