KUPA TÖRENİNE SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI?DA KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2013 - 01:52, Güncelleme: 12.08.2013 - 01:52
 

KUPA TÖRENİNE SEYDİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI?DA KATILDI

Taraşçı Kasabası Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvasında Fetih 1453 spor takımı şampiyon oldu.

Taraşçı Kasabası Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvasında Fetih 1453 spor takımı şampiyon oldu. 11 takımın katıldığı yaklaşık 2.5 ay süren turnuvanın sonunda kupa törenine Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı. Maçların adil yönetilmesi için  hakemliğini imamların yaptığı turnuvada birinci Fetih 1453 spor takımının ardından ikinci Bağcı Gıda oldu. Üçüncü ise TC Spor oldu.. Dördüncülüğü Küpe Spor olurken en centilmen takım Beybo spor oldu. Turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ve Taraşçı Kasabası Belediye Başkanı Yasin şahin verdi. Başkan çat yaptığı konuşmada; spora önem verdiklerini yüzlerce genci açtıkları spor okulları sayesinde sporu verdikleri söyleyerek “Taraşçı Kasabası halkı sosyal bir halk ve Belediye Başkanımız Yasin Şahin ise spora önem veriyor. Bize Seydişehir belediyesi olarak sporun sevilip gelişmesinde her türlü desteği vereceğiz.” Dedi.
Taraşçı Kasabası Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvasında Fetih 1453 spor takımı şampiyon oldu.

Taraşçı Kasabası Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvasında Fetih 1453 spor takımı şampiyon oldu.

11 takımın katıldığı yaklaşık 2.5 ay süren turnuvanın sonunda kupa törenine Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı.

Maçların adil yönetilmesi için  hakemliğini imamların yaptığı turnuvada birinci Fetih 1453 spor takımının ardından ikinci Bağcı Gıda oldu. Üçüncü ise TC Spor oldu.. Dördüncülüğü Küpe Spor olurken en centilmen takım Beybo spor oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ve Taraşçı Kasabası Belediye Başkanı Yasin şahin verdi.

Başkan çat yaptığı konuşmada; spora önem verdiklerini yüzlerce genci açtıkları spor okulları sayesinde sporu verdikleri söyleyerek “Taraşçı Kasabası halkı sosyal bir halk ve Belediye Başkanımız Yasin Şahin ise spora önem veriyor. Bize Seydişehir belediyesi olarak sporun sevilip gelişmesinde her türlü desteği vereceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.