Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi okuyucuları ile buluştu.

KÜPENİN İNCİSİ DERGİSİ (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.08.2023 - 13:25, Güncelleme: 16.08.2023 - 13:25
 

Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi okuyucuları ile buluştu.

Seydişehir Toroslar Gazetemiz ’in kültür eki olan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi okuyucuları ile buluştu.

  20 yıldır kesintisiz Seydişehir’in kültür ve turizm alanında yapı taşlarını ele alan dergimiz bu yıl ki sayısında da alanlarında uzman öğretim görevlilerinin yazıları ve özel röportajlar ile geleceğimize ışık tutan bir kaynak niteliği taşıyor. Küpenin İncisi Dergisi İmtiyaz sahibi Ali Saylam “Kuruluşumuzdan bu yana bizlere makaleleri ile destek veren hocalarımıza, verdikleri desteklerle bizlerin her zaman yanında olan kurum ve şirketlerimize , siz çok değerli okuyucularımıza teşekkür ediyorum “dedi
Seydişehir Toroslar Gazetemiz ’in kültür eki olan Küpenin İncisi Seydişehir Dergisi okuyucuları ile buluştu.

 

20 yıldır kesintisiz Seydişehir’in kültür ve turizm alanında yapı taşlarını ele alan dergimiz bu yıl ki sayısında da alanlarında uzman öğretim görevlilerinin yazıları ve özel röportajlar ile geleceğimize ışık tutan bir kaynak niteliği taşıyor.

Küpenin İncisi Dergisi İmtiyaz sahibi Ali Saylam “Kuruluşumuzdan bu yana bizlere makaleleri ile destek veren hocalarımıza, verdikleri desteklerle bizlerin her zaman yanında olan kurum ve şirketlerimize , siz çok değerli okuyucularımıza teşekkür ediyorum “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.