KURAN KÖYÜNÜN TAM ORTASINDAN GEÇEN DERE ISLAH EDİLİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2013 - 06:22, Güncelleme: 06.08.2013 - 06:22
 

KURAN KÖYÜNÜN TAM ORTASINDAN GEÇEN DERE ISLAH EDİLİYOR

Seydişehir?e bağlı Kuran Köyünün ortasından geçen ve uzun yıllardır ıslah edilmesi beklenen dere köy muhtarının talebi üzerine DSİ tarafından ıslah edileceği öğrenildi.

Seydişehir’e bağlı Kuran Köyünün ortasından geçen  ve uzun yıllardır ıslah edilmesi beklenen  dere köy muhtarının talebi üzerine DSİ tarafından ıslah edileceği öğrenildi. Islahat çalışmaları sonucunda kış aylarında yaşanan su baskınlarından ve toprak kaymasından dolayı derenin genişlemesinden kurtulacağı ve köye ayrıyeten bir güzellik katacağı bildirildi. Kuran Köyü Muhtarı  Ali Harmancı: “Köyümüzün tam ortasından geçmekte olan bu dere her geçen yıl burada baskınlaşıyor ve toprak kayması oluyor. Dar bir dereydi zaman geçtikçe genişledi. Bizde Devlet Su İşlerine müracaat ettik. Devlet Su İşleri Projesi şu anda hazırlandı.  İnşallah önümüzdeki yıl derenin ıslah çalışmaları başlanacak.” Diyerek konuştu.
Seydişehir?e bağlı Kuran Köyünün ortasından geçen ve uzun yıllardır ıslah edilmesi beklenen dere köy muhtarının talebi üzerine DSİ tarafından ıslah edileceği öğrenildi.

Seydişehir’e bağlı Kuran Köyünün ortasından geçen  ve uzun yıllardır ıslah edilmesi beklenen  dere köy muhtarının talebi üzerine DSİ tarafından ıslah edileceği öğrenildi.

Islahat çalışmaları sonucunda kış aylarında yaşanan su baskınlarından ve toprak kaymasından dolayı derenin genişlemesinden kurtulacağı ve köye ayrıyeten bir güzellik katacağı bildirildi.

Kuran Köyü Muhtarı  Ali Harmancı:

“Köyümüzün tam ortasından geçmekte olan bu dere her geçen yıl burada baskınlaşıyor ve toprak kayması oluyor. Dar bir dereydi zaman geçtikçe genişledi. Bizde Devlet Su İşlerine müracaat ettik. Devlet Su İşleri Projesi şu anda hazırlandı.  İnşallah önümüzdeki yıl derenin ıslah çalışmaları başlanacak.” Diyerek konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.