Kuran Kursu Futbol Turnuvası Sona erdi (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.08.2022 - 14:28, Güncelleme: 21.08.2022 - 23:30
 

Kuran Kursu Futbol Turnuvası Sona erdi (videolu)

Seydişehir İlçe Müftülüğü ‘nün organize ettiği cami ve kuran kursları futbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

  8 Ağustos tarihinde başlayan 22 takımın katıldığı turnuvada Küpe Camii 1. ,Merkez Kuran Kursu 2. , Şehit Ahmet Erol Camii 3 oldu. Dereceye giren cami ve kuran kursu öğrencilerine Müftü Adem Bebek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Spor Müdürü Soner Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray tarafından  kupa ve madalya taktim edildi. Turnuvaya katılan cami imamlarına teşekkür belgesi verildi. Hakemlere ise plaket takdim edildi. Ödül töreninde konuşma yapan Müftü Adem Bebek “Bu yaz kuran kurslarımızda 159 sınıfta yaklaşık 4000 tane yavrumuz kuran eğitimi ve temel dini eğitim aldılar. Artık Önümüzdeki hafta yaz kuran kurslarımızın son haftası olacak. Geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvası yine geçekleştik. Bu saha bizlere tahsis eden İlçe Spor Müdürümüze, Belediye Başkanımıza imamlarımıza emeği geçen herkese ve siz değerli gençlere çok teşekkür ediyorum dedi. Belediye başkanı Mehmet Tutal “Yazın okullar kapandı ve siz sıcakta kuran kurslarına gidiyorsunuz sokakta da oynaya bilirdiniz ama kuran kursuna gidiyorsunuz bu nedenle sizleri tebrik ederim. Allah insanı yaratırken iman etme özelliğinde bizlere vermiş. Eğer biz Alah’a iman etmezsek ibadet etmezsek yanlış yollara saparız. Bizler şanslıyız böyle bir Müslüman ülkede sosyal etkinlik çerçevesinde dinimizi öğreniyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi
Seydişehir İlçe Müftülüğü ‘nün organize ettiği cami ve kuran kursları futbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

 

8 Ağustos tarihinde başlayan 22 takımın katıldığı turnuvada Küpe Camii 1. ,Merkez Kuran Kursu 2. , Şehit Ahmet Erol Camii 3 oldu.

Dereceye giren cami ve kuran kursu öğrencilerine Müftü Adem Bebek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Spor Müdürü Soner Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray tarafından  kupa ve madalya taktim edildi.

Turnuvaya katılan cami imamlarına teşekkür belgesi verildi. Hakemlere ise plaket takdim edildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Müftü Adem Bebek “Bu yaz kuran kurslarımızda 159 sınıfta yaklaşık 4000 tane yavrumuz kuran eğitimi ve temel dini eğitim aldılar. Artık Önümüzdeki hafta yaz kuran kurslarımızın son haftası olacak. Geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvası yine geçekleştik. Bu saha bizlere tahsis eden İlçe Spor Müdürümüze, Belediye Başkanımıza imamlarımıza emeği geçen herkese ve siz değerli gençlere çok teşekkür ediyorum dedi.

Belediye başkanı Mehmet Tutal “Yazın okullar kapandı ve siz sıcakta kuran kurslarına gidiyorsunuz sokakta da oynaya bilirdiniz ama kuran kursuna gidiyorsunuz bu nedenle sizleri tebrik ederim. Allah insanı yaratırken iman etme özelliğinde bizlere vermiş. Eğer biz Alah’a iman etmezsek ibadet etmezsek yanlış yollara saparız. Bizler şanslıyız böyle bir Müslüman ülkede sosyal etkinlik çerçevesinde dinimizi öğreniyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.