KURAN KURSU İNŞAATI KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 02:22, Güncelleme: 15.11.2019 - 02:22
 

KURAN KURSU İNŞAATI KISA SÜREDE TAMAMLANDI

11 ay gibi kısa bir süre içinde inşaatı tamamlanan Hafızlık Kur’an Kursu açılmak için gün sayıyor.

Bozkır Yolu Korubaşı mevkiinde 97 öğrenci kapasiteli yatılı erkek Kur’an Kursu faaliyete geçtiği zaman ilçemiz, kız yatılı Kur’an kursunun yanı sıra Erkek Yatılı Kur’an kursu da kazanmış olacak. İlçe Müftüsü Adem Bebek, kursun temelinin geçen yıl atıldığını, kısa süre içinde Seydişehirli hayırseverlerin desteğiyle inşaatının bitirildiği ve çok yakında hizmete gireceğini belirtti. Seydişehir Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Faruk Bekar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen yıl temelini attığımız ve bir buçuk yıl gibi kısa sürede yapımını bitirdiğimiz Kuran Kursu, modern yapısı ile hafızlık öğrencilerimize hizmet verecek. Kursun yapımında sürekli yanımızda olan Mustafa Gümüş Hocamız, Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek hocamız ve ayni ve nakdi yardım veren hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim” dedi.
11 ay gibi kısa bir süre içinde inşaatı tamamlanan Hafızlık Kur’an Kursu açılmak için gün sayıyor.

Bozkır Yolu Korubaşı mevkiinde 97 öğrenci kapasiteli yatılı erkek Kur’an Kursu faaliyete geçtiği zaman ilçemiz, kız yatılı Kur’an kursunun yanı sıra Erkek Yatılı Kur’an kursu da kazanmış olacak.

İlçe Müftüsü Adem Bebek, kursun temelinin geçen yıl atıldığını, kısa süre içinde Seydişehirli hayırseverlerin desteğiyle inşaatının bitirildiği ve çok yakında hizmete gireceğini belirtti.

Seydişehir Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Faruk Bekar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen yıl temelini attığımız ve bir buçuk yıl gibi kısa sürede yapımını bitirdiğimiz Kuran Kursu, modern yapısı ile hafızlık öğrencilerimize hizmet verecek. Kursun yapımında sürekli yanımızda olan Mustafa Gümüş Hocamız, Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek hocamız ve ayni ve nakdi yardım veren hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.