KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ÖĞLE YEMEĞİ HAYIRSEVERLERDEN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2017 - 04:18, Güncelleme: 17.08.2017 - 04:18
 

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ÖĞLE YEMEĞİ HAYIRSEVERLERDEN

Seyit Harun Camii’nde 9 hafta boyunca yaz kurslarına katılan Kuran kursu öğrencilerine öğle yemeği verildi.

Hayırseverler tarafından karşılanan öğle yemekleri Seyit Harun Camii bahçesinde kurs öğrencilerine ikram edildi. Yaz Kuran Kursu Hocaları Seyit Harun Camii İmam Hatibi Süleyman Koyuncu ve müezzini Fatih Erdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda:  ''40’a yakın yavrumuz yaz aylarını güzel değerlendirerek dini bilgilerini öğrenmeye çalıştılar. Bu çocuklarımıza hemen hemen her gün bir hayırsever tarafından öğle yemeği ikram edildi. Bu yapılan güzel bir hayır işi oldu. Bu hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.'' dediler.  
Seyit Harun Camii’nde 9 hafta boyunca yaz kurslarına katılan Kuran kursu öğrencilerine öğle yemeği verildi.

Hayırseverler tarafından karşılanan öğle yemekleri Seyit Harun Camii bahçesinde kurs öğrencilerine ikram edildi.

Yaz Kuran Kursu Hocaları Seyit Harun Camii İmam Hatibi Süleyman Koyuncu ve müezzini Fatih Erdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda: 
''40’a yakın yavrumuz yaz aylarını güzel değerlendirerek dini bilgilerini öğrenmeye çalıştılar. Bu çocuklarımıza hemen hemen her gün bir hayırsever tarafından öğle yemeği ikram edildi. Bu yapılan güzel bir hayır işi oldu. Bu hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.'' dediler.  



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.