Kuran Mahallesi'nde Çarşamba Köprüsünün Yapımı Tamamlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2019 - 02:19, Güncelleme: 30.08.2019 - 02:19
 

Kuran Mahallesi'nde Çarşamba Köprüsünün Yapımı Tamamlandı

Kuran mahallesinde sorun olan çarşamba köprüsü yapımı tamamlandı.

İlçemizin Kuran Mahallesi Çarşamba çayındaki köprünün yapımı tamamlandı. Konuyla ilgili bilgi veren Kuran Mahallesi muhtarı Güzel Köse: “Mahallemize giden bu yol dar ve miadını doldurmuş olup geçmiş dönemde de üzerindeki kaynak demirler yerinden çıkarak kazalara sebebiyet verip çeşitli sorunlar oluşturmaktaydı. Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Konya Devlet Su İşleri yetkililerinin girişimleriyle tamamlanmıştır. Senelerdir sorun olan köprümüzün tamamlanması ile sorun ortadan kalkmıştır. Emekleri geçen tüm yetkililere teşekkür ederim” dedi.
Kuran mahallesinde sorun olan çarşamba köprüsü yapımı tamamlandı.

İlçemizin Kuran Mahallesi Çarşamba çayındaki köprünün yapımı tamamlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Kuran Mahallesi muhtarı Güzel Köse: “Mahallemize giden bu yol dar ve miadını doldurmuş olup geçmiş dönemde de üzerindeki kaynak demirler yerinden çıkarak kazalara sebebiyet verip çeşitli sorunlar oluşturmaktaydı. Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Konya Devlet Su İşleri yetkililerinin girişimleriyle tamamlanmıştır. Senelerdir sorun olan köprümüzün tamamlanması ile sorun ortadan kalkmıştır. Emekleri geçen tüm yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.