KURAN MAHALLESİNE İKİ GÜZEL HİZMET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2017 - 04:17, Güncelleme: 24.08.2017 - 04:17
 

KURAN MAHALLESİNE İKİ GÜZEL HİZMET

Kuran mahallesinin taşkın koruması hizmete girdi. Sulama göletinin ise ihalesi yapıldı.

Hizmete giren taşkın korumasıyla mahallede yaşanan sel baskınlarının önüne geçildiği, ihalesi yapılan sulama göletiyle ise mahallenin büyük bir eksikliğinin giderileceği öğrenildi. Mahalle muhtarı Ali Harmancı: ‘Hizmete giren Taşkın Korumayla hem köyümüz güzelleşti hem de su taşkınları önlendi. Proje çalışmaları tamamlanan ve ihaleye çıkarılan sulama göletinin yapılmasıyla da köyümüzün önemli bir eksikliği giderilmiş olacak. Bu iki güzel hizmetin gerçekleşmesinde vesile olan başta Sayın Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi olmak üzere ve diğer emeği geçenlere Kuran Mahallesi halkı adına teşekkür ederim.’ dedi. Haber: Ali SAYLAM
Kuran mahallesinin taşkın koruması hizmete girdi. Sulama göletinin ise ihalesi yapıldı.

Hizmete giren taşkın korumasıyla mahallede yaşanan sel baskınlarının önüne geçildiği, ihalesi yapılan sulama göletiyle ise mahallenin büyük bir eksikliğinin giderileceği öğrenildi.

Mahalle muhtarı Ali Harmancı: ‘Hizmete giren Taşkın Korumayla hem köyümüz güzelleşti hem de su taşkınları önlendi. Proje çalışmaları tamamlanan ve ihaleye çıkarılan sulama göletinin yapılmasıyla da köyümüzün önemli bir eksikliği giderilmiş olacak. Bu iki güzel hizmetin gerçekleşmesinde vesile olan başta Sayın Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi olmak üzere ve diğer emeği geçenlere Kuran Mahallesi halkı adına teşekkür ederim.’ dedi.

Haber: Ali SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.