KURBAN ALIM- SATIMI DUALARLA BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2013 - 01:09, Güncelleme: 14.10.2013 - 01:09
 

KURBAN ALIM- SATIMI DUALARLA BAŞLADI

Gelenek bozulmadı. Bu yılda bayram arifesinde hayvan pazarında okunan dualarla kurban alış verişi başladı

Gelenek bozulmadı. Bu yılda bayram arifesinde hayvan pazarında okunan dualarla kurban alış verişi başladı Okunan duadan sonra Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ‘Canlı Hayvan Pazarı ve Kesim Yerleri’ni ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. Besiciler ve alıcılarla sohbet eden Başkan Çat burada gazetecilere açıklama yaparak Seydişehirliler’in ve tüm  İslam İslâm Aleminin Kurban bayramını kutladı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Çat ”Yüce İslam dininin en önemli günlerden birisi olan mübarek Kurban bayram arifesinde vatandaşlarımızın kurban ihtiyacını en sağlıklı en hijyenik şekilde  karşılayabilmek amacı ile 2009 yılında inşa edip geçen yılda restore ettiğimiz Canlı Hayvan Pazar ve hayvan kesim  merkezimizin bölgede tek hijyenik, sağlı ve standartlara uygun bir yer olması  bizi son derece mutlu ve mesut ediyor. Mübarek Kurban Bayramınızı öncelikli olarak tüm hemşerilerimize sağlık, sıhhat, afiyet getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Memleketimize, tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum, dua ediyorum, Allah sizlerden de razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Gelenek bozulmadı. Bu yılda bayram arifesinde hayvan pazarında okunan dualarla kurban alış verişi başladı

Gelenek bozulmadı.

Bu yılda bayram arifesinde hayvan pazarında okunan dualarla kurban alış verişi başladı

Okunan duadan sonra Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ‘Canlı Hayvan Pazarı ve Kesim Yerleri’ni ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

Besiciler ve alıcılarla sohbet eden Başkan Çat burada gazetecilere açıklama yaparak Seydişehirliler’in ve tüm  İslam İslâm Aleminin Kurban bayramını kutladı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Çat ”Yüce İslam dininin en önemli günlerden birisi olan mübarek Kurban bayram arifesinde vatandaşlarımızın kurban ihtiyacını en sağlıklı en hijyenik şekilde  karşılayabilmek amacı ile 2009 yılında inşa edip geçen yılda restore ettiğimiz Canlı Hayvan Pazar ve hayvan kesim  merkezimizin bölgede tek hijyenik, sağlı ve standartlara uygun bir yer olması  bizi son derece mutlu ve mesut ediyor. Mübarek Kurban Bayramınızı öncelikli olarak tüm hemşerilerimize sağlık, sıhhat, afiyet getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Memleketimize, tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum, dua ediyorum, Allah sizlerden de razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.