KUTLAMA

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.04.2023 - 15:53, Güncelleme: 17.04.2023 - 15:53
 

KUTLAMA

Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesinden Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı kutlaması.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremiyle buruk bir şekilde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramımızın ülkemize yeni umutlar getirmesini diler… Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere Seydişehir halkının, milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutlarım.     Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı YAKUP SÖĞÜT  
Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesinden Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı kutlaması.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremiyle buruk bir şekilde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramımızın ülkemize yeni umutlar getirmesini diler…

Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere Seydişehir halkının, milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutlarım.

 

 

Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı

YAKUP SÖĞÜT

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.