Kuyumcu cinayetinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.(videolu)

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.07.2022 - 23:28, Güncelleme: 04.07.2022 - 23:43
 

Kuyumcu cinayetinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.(videolu)

Konya'nın Seydişehir İlçesinde saat 12:00 sularında komşu kuyumcunun oğlu Osman Ertuğrul Y.(27) tarafından vurulan kuyumcu cinayetinin güvenlik görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenli kamerası görüntülerine göre; sabah saatlerinde tartışan ve daha sonrada öğlen saat 12:00 de kuyumcu Yusuf Şahin’i (60 ) vuran Osman Ertuğrul Y.(27),  belinde tabanca ile dükkânın önünde birkaç tur attıktan sonra kafasını eğerek Yusuf Şahin’e bakıyor ve dükkânın dışarısında tabancasını çıkararak ateş etmeye başlıyor. Olay anında silah sesini duyan çevredekiler kaçarken mermisi biten Osman Ertuğrul Y silahı yanına alarak sağına soluna bakıp kaçıyor. Edinilen son bilgiye göre Osman Ertuğrul’un psikolojik sorunları olduğu ve sorgusunun hala devam ettiği öğrenildi. Osman Ertuğrul Y’nin Hayatı Filim Gibi Özel bir koleji her sene tam burslu okuyan Osman Ertuğrul Y , 2010 SBS ' de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak olmuştu.  2014 yılında LGS sınavında Seydişehir birincisi olarak tıp fakültesine gittiği daha sonra fakülteyi 3. Sınıftan bıraktığı şimdi ise İnşaat mühendisliği üçüncü sınıfta okuduğu öğrenildi.  
Konya'nın Seydişehir İlçesinde saat 12:00 sularında komşu kuyumcunun oğlu Osman Ertuğrul Y.(27) tarafından vurulan kuyumcu cinayetinin güvenlik görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenli kamerası görüntülerine göre; sabah saatlerinde tartışan ve daha sonrada öğlen saat 12:00 de kuyumcu Yusuf Şahin’i (60 ) vuran Osman Ertuğrul Y.(27),  belinde tabanca ile dükkânın önünde birkaç tur attıktan sonra kafasını eğerek Yusuf Şahin’e bakıyor ve dükkânın dışarısında tabancasını çıkararak ateş etmeye başlıyor. Olay anında silah sesini duyan çevredekiler kaçarken mermisi biten Osman Ertuğrul Y silahı yanına alarak sağına soluna bakıp kaçıyor.

Edinilen son bilgiye göre Osman Ertuğrul’un psikolojik sorunları olduğu ve sorgusunun hala devam ettiği öğrenildi.

Osman Ertuğrul Y’nin Hayatı Filim Gibi

Özel bir koleji her sene tam burslu okuyan Osman Ertuğrul Y , 2010 SBS ' de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak olmuştu.

 2014 yılında LGS sınavında Seydişehir birincisi olarak tıp fakültesine gittiği daha sonra fakülteyi 3. Sınıftan bıraktığı şimdi ise İnşaat mühendisliği üçüncü sınıfta okuduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.