sçim

KYK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.05.2022 - 20:15, Güncelleme: 30.05.2022 - 20:15
 

KYK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) yurtlarında kalan öğrencilerin katıldığı ve kamu kurumlarının temsil edildiği spor turnuvalarının açılışı törenle gerçekleşti.

  Açılış törenine Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı ,Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Kredi Yurtları Müdürü Ferhat Tükel , çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı. Seydişehir KYK Müdürü Ferhat Tükel gençler için sporun önemli olduğunu bahsederken ,turnuvaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi. Turnuva Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın orta sahadan ilk topa vurmaları ile başladı.
Seydişehir Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) yurtlarında kalan öğrencilerin katıldığı ve kamu kurumlarının temsil edildiği spor turnuvalarının açılışı törenle gerçekleşti.

 

Açılış törenine Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı ,Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Kredi Yurtları Müdürü Ferhat Tükel , çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Seydişehir KYK Müdürü Ferhat Tükel gençler için sporun önemli olduğunu bahsederken ,turnuvaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Turnuva Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın orta sahadan ilk topa vurmaları ile başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.