KYK'DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZA HACİVAT-KARAGÖZ OYUNU (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2023 - 11:57, Güncelleme: 16.02.2023 - 16:54
 

KYK'DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZA HACİVAT-KARAGÖZ OYUNU (VİDEOLU)

Seydişehir KYK yurdunda kalan depremzede ailelerin çocukları Hacivat-Karagöz gösterisiyle eğleniyor.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar sürerken, asrın felaketinden sonra barınma için ilçemize gelen yaklaşık 170 depremzede Seydişehir KYK yurduna yerleştirildi. Burada aileleriyle kalan çocukların yaşadıkları depremin psikolojisinden biraz olsun uzaklaşmalarını sağlamak ve yaşadıkları korkuyu atlatabilmeleri için Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bünyesinde çalışan Feyza Kahyaoğlu koordinatörlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülükten malzeme desteği alarak içerisinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği oyun odaları hazırlandı. KYK yurdunun içerisinde düzenlenen oyun odalarında; çocuklar çeşitli oyunların yanı sıra ilçemizde görevli Polis memuru Ali Kılınç’ın düzenlediği Hacivat-Karagöz gölge oyunuyla da eğlenceli vakit geçiriyorlar.
Seydişehir KYK yurdunda kalan depremzede ailelerin çocukları Hacivat-Karagöz gösterisiyle eğleniyor.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar sürerken, asrın felaketinden sonra barınma için ilçemize gelen yaklaşık 170 depremzede Seydişehir KYK yurduna yerleştirildi.

Burada aileleriyle kalan çocukların yaşadıkları depremin psikolojisinden biraz olsun uzaklaşmalarını sağlamak ve yaşadıkları korkuyu atlatabilmeleri için Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bünyesinde çalışan Feyza Kahyaoğlu koordinatörlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülükten malzeme desteği alarak içerisinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği oyun odaları hazırlandı.

KYK yurdunun içerisinde düzenlenen oyun odalarında; çocuklar çeşitli oyunların yanı sıra ilçemizde görevli Polis memuru Ali Kılınç’ın düzenlediği Hacivat- Karagöz gölge oyunuyla da eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.