LEMAN-KADİR PARILTI MESLEK LİSESİ?NDEN ANLAMLI ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2016 - 11:30, Güncelleme: 01.04.2016 - 11:30
 

LEMAN-KADİR PARILTI MESLEK LİSESİ?NDEN ANLAMLI ZİYARET

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

42 öğrenci, 2 öğretmen ve Okul Müdürü Seyit Ali Koç’un katıldığı ziyaretlerde Huzurevi, Selçuk Üniversitesi Kampüsünde yer alan Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Fakülteleri, 80 binde Devr-i Alem Parkı ve Mevlana Müzesi ziyaret edildi. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç, “Değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığımız ziyaret programı Konya Huzurevi ile başladı. Burada kalan büyüklerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini ve dualarını aldık. Daha sonra üniversite öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimiz bilgilendirildi. Öğrenci gurubumuzda ilk defa Konya’yı gördüğünü ifade eden öğrencilerimizin olması, huzur evinde yaşanan duygusal anlar, öğrencilerin üniversiteye gitme hususundaki ortaya çıkan istek, bu tür gezilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.” dedi.
Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

42 öğrenci, 2 öğretmen ve Okul Müdürü Seyit Ali Koç’un katıldığı ziyaretlerde Huzurevi, Selçuk Üniversitesi Kampüsünde yer alan Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Fakülteleri, 80 binde Devr-i Alem Parkı ve Mevlana Müzesi ziyaret edildi.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç, “Değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığımız ziyaret programı Konya Huzurevi ile başladı. Burada kalan büyüklerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini ve dualarını aldık. Daha sonra üniversite öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimiz bilgilendirildi. Öğrenci gurubumuzda ilk defa Konya’yı gördüğünü ifade eden öğrencilerimizin olması, huzur evinde yaşanan duygusal anlar, öğrencilerin üniversiteye gitme hususundaki ortaya çıkan istek, bu tür gezilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.