LGS BİRİNCİSİNE KAYMAKAMDAN ÖDÜL

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 10:56, Güncelleme: 08.07.2019 - 10:56
 

LGS BİRİNCİSİNE KAYMAKAMDAN ÖDÜL

Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Seydişehir birincisi olan İhsan Tekin Ortaokulu öğrencisi Ahmet Ersoy, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen hediye takdiminde Erdoğan: “Öğrencimiz Ahmet Ersoy’u tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca öğrencimize destek olan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ederim” dedi. Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Tahir Kibar’ın yanı sıra İhsan Tekin Ortaokulu yöneticileri de katıldı. LGS Seydişehir birincisi Ahmet Ersoy, tüm sorularda sadece bir yanlış yaparak Türkiye Geneli birincilik şansını kaybetmişti.
Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Seydişehir birincisi olan İhsan Tekin Ortaokulu öğrencisi Ahmet Ersoy, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen hediye takdiminde Erdoğan: “Öğrencimiz Ahmet Ersoy’u tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca öğrencimize destek olan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ederim” dedi.

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdür Tahir Kibar’ın yanı sıra İhsan Tekin Ortaokulu yöneticileri de katıldı.

LGS Seydişehir birincisi Ahmet Ersoy, tüm sorularda sadece bir yanlış yaparak Türkiye Geneli birincilik şansını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.