LGS' de Zirve'de Yine Mahmut Esat Ortaokulu

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 01:07, Güncelleme: 23.07.2020 - 01:07
 

LGS' de Zirve'de Yine Mahmut Esat Ortaokulu

Seydişehir İlçesinde Haziran ayında yapılan Liseye Geçiş Sınavı'nda (LGS) ilçe birincisi  Mahmut Esat Ortaokulundan çıktı

 Mahmut Esat Ortaokulundan çıktı. Seydişehir LGS 1. si Mahmut Esat  Ortaokulundan  Yusuf Hoşaf  olurken  aynı okuldan İlk 5’te 2 Öğrenci İlk 10’da 3 Öğrenci İlk 20’de 6 öğrenci İlk 50’de 20 öğrenci İlk 100’de 49 Öğrenci İl k 150’de 69 öğrenci ilçe  sıralamasına   girdi. Mahmut Esat Ortaokulu Okul Müdürü Süleyman Boztepe Merkezi Sınav Seydişehir birincisi olan Yusuf Hoşaf'ı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Mahmut Esat Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine de teşekkürlerini iletti. Ayrıca  her konuda desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR' a ve ilçe milli eğitim müdürlüğü çalışanlarına da teşekkürlerini ifade etti. LGS Seydişehir Birincisi öğrencimiz Yusuf Hoşaf' ı Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN tebrik edip ödüllendirdiler. Öğrencimizi, velimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaremizi tebrik ettiler.
Seydişehir İlçesinde Haziran ayında yapılan Liseye Geçiş Sınavı'nda (LGS) ilçe birincisi  Mahmut Esat Ortaokulundan çıktı

 Mahmut Esat Ortaokulundan çıktı.
Seydişehir LGS 1. si Mahmut Esat  Ortaokulundan  Yusuf Hoşaf  olurken  aynı okuldan
İlk 5’te 2 Öğrenci
İlk 10’da 3 Öğrenci
İlk 20’de 6 öğrenci
İlk 50’de 20 öğrenci
İlk 100’de 49 Öğrenci
İl k 150’de 69 öğrenci ilçe  sıralamasına   girdi.
Mahmut Esat Ortaokulu Okul Müdürü Süleyman Boztepe Merkezi Sınav Seydişehir birincisi olan Yusuf Hoşaf'ı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Mahmut Esat Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine de teşekkürlerini iletti. Ayrıca  her konuda desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR' a ve ilçe milli eğitim müdürlüğü çalışanlarına da teşekkürlerini ifade etti. LGS Seydişehir Birincisi öğrencimiz Yusuf Hoşaf' ı Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN tebrik edip ödüllendirdiler. Öğrencimizi, velimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaremizi tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.