"Limon ile Zeytin" Öğrencilerle Buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 12:24, Güncelleme: 08.01.2019 - 12:24
 

"Limon ile Zeytin" Öğrencilerle Buluştu

Merkez İlkokulu tarafından organize edilen çocuk programı "Limon ile Zeytin", 4 Ocak´ta Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu.

Çocukların hayranlıkla seyrettiği çizgi filmin sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı  TRT Çocuk programı olan "Limon ile Zeytin" öğrenci katılımının yoğun olması nedeniyle 4 seansta düzenlendi. Öğrencilerin hoşça vakit geçirdiği müzikal gösteriyi organize eden Merkez İlkokulu Müdürü Yasin ÖŞEKCİ: “Amacımız Seydişehir imkânlarında öğrencilerimize tiyatro izleme eğitimi ve bilincini kazandırmaktır. Okulumuz tarafından geçen yıllarda TRT Çocuk programı olan Keloğlan, Elif´İn Düşleri çizgi filim müzikallerini de getirmiştik.”dedi.
Merkez İlkokulu tarafından organize edilen çocuk programı "Limon ile Zeytin", 4 Ocak´ta Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu.

Çocukların hayranlıkla seyrettiği çizgi filmin sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı  TRT Çocuk programı olan "Limon ile Zeytin" öğrenci katılımının yoğun olması nedeniyle 4 seansta düzenlendi.

Öğrencilerin hoşça vakit geçirdiği müzikal gösteriyi organize eden Merkez İlkokulu Müdürü Yasin ÖŞEKCİ:

“Amacımız Seydişehir imkânlarında öğrencilerimize tiyatro izleme eğitimi ve bilincini kazandırmaktır. Okulumuz tarafından geçen yıllarda TRT Çocuk programı olan Keloğlan, Elif´İn Düşleri çizgi filim müzikallerini de getirmiştik.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.