LİSELER JUDO İL ŞAMPİYONASINDA İLÇEMİZ 3 ALTIN MADALYA KAZANDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2015 - 01:10, Güncelleme: 12.11.2015 - 01:10
 

LİSELER JUDO İL ŞAMPİYONASINDA İLÇEMİZ 3 ALTIN MADALYA KAZANDI

Milli Eğitim bakanlığının her yıl düzenlediği Liseler Arası Türkiye Şampiyonası için Konya?da 07 Kasım 2015 tarihinde judo il seçmeleri yapıldı.

İlçemiz liselerinden sporcu olarak yarışan judocularımız 3 birincilik,1 ikincilik, 3 üçüncülük madalyaları kazandılar. Kiloların da dereceye girenler önümüzdeki ay da yapılacak olan Liseler Türkiye Şampiyonasında İlçemizi ve Konya’yı temsil edecek. Türkiye şampiyonasın da ilk 3’e giren sporcularımız milli takıma seçilip 2016 yılında Trabzon’da yapılacak olan Liseler Arası Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçemizi temsil edecek liseli öğrenci sporcularımıza başarılar dileriz. Konya’da Derece Yapan Öğrencilerimiz Ve Okulları; AYŞE NUR HARMANCI     1.         ENİS ŞANLIOĞLU LİSESİ MERYEM GÜÇLÜ              1.         İMAM HATİP LİSESİ EMİNE POLAT                    1.         TİCARET MESLEK LİSESİ ALİ TAVŞAN                        2.         ENİS ŞANLIOĞLU LİSESİ ÜMİT HARMANCI               3.         TİCARET MESLEK LİSESİ ALİ KORKMAZ                    3.         TARIM MESLEK LİSESİ BEYTULLAH KURAĞ        3.         İMAM HATİP LİSESİ               
Milli Eğitim bakanlığının her yıl düzenlediği Liseler Arası Türkiye Şampiyonası için Konya?da 07 Kasım 2015 tarihinde judo il seçmeleri yapıldı.

İlçemiz liselerinden sporcu olarak yarışan judocularımız 3 birincilik,1 ikincilik, 3 üçüncülük madalyaları kazandılar.

Kiloların da dereceye girenler önümüzdeki ay da yapılacak olan Liseler Türkiye Şampiyonasında İlçemizi ve Konya’yı temsil edecek.

Türkiye şampiyonasın da ilk 3’e giren sporcularımız milli takıma seçilip 2016 yılında Trabzon’da yapılacak olan Liseler Arası Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

İlçemizi temsil edecek liseli öğrenci sporcularımıza başarılar dileriz.

Konya’da Derece Yapan Öğrencilerimiz Ve Okulları;

AYŞE NUR HARMANCI     1.         ENİS ŞANLIOĞLU LİSESİ

MERYEM GÜÇLÜ              1.         İMAM HATİP LİSESİ

EMİNE POLAT                    1.         TİCARET MESLEK LİSESİ

ALİ TAVŞAN                        2.         ENİS ŞANLIOĞLU LİSESİ

ÜMİT HARMANCI               3.         TİCARET MESLEK LİSESİ

ALİ KORKMAZ                    3.         TARIM MESLEK LİSESİ

BEYTULLAH KURAĞ        3.         İMAM HATİP LİSESİ

 

            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.