Lojmanlar Suyuna Kavuştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 09:51, Güncelleme: 16.04.2019 - 09:51
 

Lojmanlar Suyuna Kavuştu

Seydişehir Alaylar Bir Mahallesi Lojmanlar mevkiinde yaklaşık bir haftadır devam eden su problemi bölge halkını hazır su ve tatlı su çeşmelerinden taşıma su kullanmaya itmişti.

İddialara göre KOSKİ ile suyun kaynağı olan Etibank arasında yaşanan bir anlaşmazlıktan bölgeye başka yerden su verilmişti. Fakat suyun çamurlu ve kötü kokulu olması insanları zor durumda bırakmıştı. Edinilen bilgiye göre; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal zor durumda kalan bölge halkının başvuruları üzerine durumu değerlendirdi. Mehmet Tutal KOSKİ Genel müdürü Ercan Uslu'yu bilgilendirip, konuyu çözmesi için gerekli girişimleri yaptı. Etibank ile yapılan görüşmenin ardından Başkan Tutal sorunu çözdü ve önceden olduğu gibi lojmanlar bölgesine suyun verileceğinin sözünü aldılar. KOSKİ yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın gayretleriyle Seydişehir Lojmanlar eski kaynağından su almaya başladı.
Seydişehir Alaylar Bir Mahallesi Lojmanlar mevkiinde yaklaşık bir haftadır devam eden su problemi bölge halkını hazır su ve tatlı su çeşmelerinden taşıma su kullanmaya itmişti.

İddialara göre KOSKİ ile suyun kaynağı olan Etibank arasında yaşanan bir anlaşmazlıktan bölgeye başka yerden su verilmişti. Fakat suyun çamurlu ve kötü kokulu olması insanları zor durumda bırakmıştı. Edinilen bilgiye göre; Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal zor durumda kalan bölge halkının başvuruları üzerine durumu değerlendirdi. Mehmet Tutal KOSKİ Genel müdürü Ercan Uslu'yu bilgilendirip, konuyu çözmesi için gerekli girişimleri yaptı. Etibank ile yapılan görüşmenin ardından Başkan Tutal sorunu çözdü ve önceden olduğu gibi lojmanlar bölgesine suyun verileceğinin sözünü aldılar.

KOSKİ yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın gayretleriyle Seydişehir Lojmanlar eski kaynağından su almaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.