MAĞARADAN SONRA ATV VE DOĞA SPORU?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2013 - 04:45, Güncelleme: 14.05.2013 - 04:45
 

MAĞARADAN SONRA ATV VE DOĞA SPORU?

Tınaztepe Mağaraları Dinlenme Tesisi ziyaretçilerine ATV ile Safari Doğa Sporu hizmeti vermeye başladı.

Tınaztepe Mağaraları Dinlenme Tesisi ziyaretçilerine ATV ile Safari Doğa Sporu hizmeti vermeye başladı. 2002 yılında Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe Mağaralarını hizmete açan Çelmeli Anonim Şirketi mağara turizminin yanısıra doğa ve maceradan hoşlananların dikkatini çekecek ‘ATV ile Safari Dağ Sporları’ için start verdi.  Doğaseverler ATV ile  yapacakları 15 km lik parkurdan oluşan gezide bölgenin çok ağaçlı, oksijeni fazla olan  Ağaçtepe Mevkisinin Karaöz ve Susuzşahap Yaylaları’nı , madenin çıktığı Doğankuzu Mevkiini ve eski Antalya yolunu görme imkanı da bulacaklar. ATV ile doğa sporlar parkuru Tınaztepe Mağaraları’nın karşısında başlayıp Karaöz ve Susuzşahap yaylalarında mola verilip dinlenilecek.  15km lik parkur güzergahı daire biçimde devam edip gidilen noktadan bir daha geçilmeyecek şekilde dizayn edilmişti. Yeni hizmete sundukları ATV Doğa Sporları parkurunu tanıtan Tınaztepe Mağaraları Dinlenme  Tesisi Veli Çelmeli: “Mağara dinlenme tesisimizde her geçen yıl hizmet kalitemizi ve alternatif turizmi olarak gelişme gösteren dağ turizmi noktasında ürün portföyümüzü çeşitlendiriyoruz. Bu anlamda bu yılda ATV Dağ Sporlarını ziyaretçilerimizin hizmetine sunduk. Bu sporun yapıldığı alan uygunluğu dağ sporuna fevkalade müsait. Bu 15 km lik parkurda gezinti yapan müşterilerimiz doğadan ne bekliyorlar karşılayacak bir yer burası.Bilindiği üzere Ağaçtepe Mevkisi orman ağacının en sık bulunduğu ve oksijenin bol bulunduğu bir doğa harikası. Doğa ve macera severler göreceği yaylalarla Ağaçtepesi’nin eşsiz güzelliği ile yani doğa ile baş başa güzel bir tatil yapmanın keyfini yaşayacaklar.” Dedi.
Tınaztepe Mağaraları Dinlenme Tesisi ziyaretçilerine ATV ile Safari Doğa Sporu hizmeti vermeye başladı.

Tınaztepe Mağaraları Dinlenme Tesisi ziyaretçilerine ATV ile Safari Doğa Sporu hizmeti vermeye başladı.

2002 yılında Türkiye’nin en uzun mağarası Tınaztepe Mağaralarını hizmete açan Çelmeli Anonim Şirketi mağara turizminin yanısıra doğa ve maceradan hoşlananların dikkatini çekecek ‘ATV ile Safari Dağ Sporları’ için start verdi.

 Doğaseverler ATV ile  yapacakları 15 km lik parkurdan oluşan gezide bölgenin çok ağaçlı, oksijeni fazla olan  Ağaçtepe Mevkisinin Karaöz ve Susuzşahap Yaylaları’nı , madenin çıktığı Doğankuzu Mevkiini ve eski Antalya yolunu görme imkanı da bulacaklar.

ATV ile doğa sporlar parkuru Tınaztepe Mağaraları’nın karşısında başlayıp Karaöz ve Susuzşahap yaylalarında mola verilip dinlenilecek.  15km lik parkur güzergahı daire biçimde devam edip gidilen noktadan bir daha geçilmeyecek şekilde dizayn edilmişti.

Yeni hizmete sundukları ATV Doğa Sporları parkurunu tanıtan Tınaztepe Mağaraları Dinlenme  Tesisi Veli Çelmeli:

“Mağara dinlenme tesisimizde her geçen yıl hizmet kalitemizi ve alternatif turizmi olarak gelişme gösteren dağ turizmi noktasında ürün portföyümüzü çeşitlendiriyoruz. Bu anlamda bu yılda ATV Dağ Sporlarını ziyaretçilerimizin hizmetine sunduk. Bu sporun yapıldığı alan uygunluğu dağ sporuna fevkalade müsait. Bu 15 km lik parkurda gezinti yapan müşterilerimiz doğadan ne bekliyorlar karşılayacak bir yer burası.Bilindiği üzere Ağaçtepe Mevkisi orman ağacının en sık bulunduğu ve oksijenin bol bulunduğu bir doğa harikası. Doğa ve macera severler göreceği yaylalarla Ağaçtepesi’nin eşsiz güzelliği ile yani doğa ile baş başa güzel bir tatil yapmanın keyfini yaşayacaklar.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.