MAHALLE SAKİNLERİYLE HASBİHAL DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2018 - 12:19, Güncelleme: 19.01.2018 - 12:19
 

MAHALLE SAKİNLERİYLE HASBİHAL DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hasbihal Buluşmaları” kapsamında Kuran ve Kumluca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahallelerde başlatmış olduğu  "Hasbihal Buluşmaları" kapsamında Kuran ve Kumluca  Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve istekleri dinledi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutal, yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Başkan Tutal'ın Kuran ve Kumluca Mahallesi ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Bir selamla konuşması yapan Kuran Mahallesi Muhtarı Ali Harmancı ;" Başkanımız bir program başlattı. Mahalle sakinlerinin ayaklarına kadar gelerek talep ve istekleri alıyor. Ben  Başkanımıza bu çalışmasından dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Tutal;" sizlerin ve muhtarımızın sıkıntıları neler bunları dinlemek için karşınızdayız. Allah razı olsun. Sizlerin desteğini   her zaman aldık" dedi. Başkan Tutal;" siz dediniz ki, bunlar Ak Parti Belediyesi dediniz ve bizi desteklerdiniz göreve getirdiniz. Bizde size layık olabilmek için çalışıyoruz. Bu çalışmaları yapacağız dedik. Yaptık, yapacağız ve yapmaya devam ediyoruz, fazlasını ekledik eklemeye devam ediyoruz.  Seydişehir'in çehresi değişti. Sadece şehir merkezi değil, 31 köy, 8 Kasaba, 39 dış mahalle bize dâhil oldu. 9 Belediye Başkanının yapmış olduğu çalışmayı kanun gereği artık Büyükşehir Belediyemizle birlikte biz yapıyoruz. Şehrimizin bir ucu Mesudiye, bir ucu Madenli. Gerçekten büyük il büyüklüğünde bir ilçede yaşıyoruz. Hem kırsalda hem merkezde çalışmalarımızı  hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. Yapmış olduğu hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, program sonunda mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini alırken, uzun sürede mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hasbihal Buluşmaları” kapsamında Kuran ve Kumluca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahallelerde başlatmış olduğu  "Hasbihal Buluşmaları" kapsamında Kuran ve Kumluca  Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve istekleri dinledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutal, yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Başkan Tutal'ın Kuran ve Kumluca Mahallesi ziyaretine Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Bir selamla konuşması yapan Kuran Mahallesi Muhtarı Ali Harmancı ;" Başkanımız bir program başlattı. Mahalle sakinlerinin ayaklarına kadar gelerek talep ve istekleri alıyor. Ben  Başkanımıza bu çalışmasından dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tutal;" sizlerin ve muhtarımızın sıkıntıları neler bunları dinlemek için karşınızdayız. Allah razı olsun. Sizlerin desteğini   her zaman aldık" dedi.

Başkan Tutal;" siz dediniz ki, bunlar Ak Parti Belediyesi dediniz ve bizi desteklerdiniz göreve getirdiniz. Bizde size layık olabilmek için çalışıyoruz. Bu çalışmaları yapacağız dedik. Yaptık, yapacağız ve yapmaya devam ediyoruz, fazlasını ekledik eklemeye devam ediyoruz.  Seydişehir'in çehresi değişti. Sadece şehir merkezi değil, 31 köy, 8 Kasaba, 39 dış mahalle bize dâhil oldu. 9 Belediye Başkanının yapmış olduğu çalışmayı kanun gereği artık Büyükşehir Belediyemizle birlikte biz yapıyoruz. Şehrimizin bir ucu Mesudiye, bir ucu Madenli. Gerçekten büyük il büyüklüğünde bir ilçede yaşıyoruz. Hem kırsalda hem merkezde çalışmalarımızı  hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Yapmış olduğu hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, program sonunda mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini alırken, uzun sürede mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.