MAHMUT ESAT ANADOLU LİSESİ GÜREŞTE KONYA ŞAMPİYONU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2015 - 06:35, Güncelleme: 04.12.2015 - 06:35
 

MAHMUT ESAT ANADOLU LİSESİ GÜREŞTE KONYA ŞAMPİYONU

Mahmut Esat Anadolu Lisesi, 2015/2016 öğretim yılı güreş gençler kategorisi serbest sitilde 14 kişi ile katıldığı Konya İl Birinciliği müsabakalarında 14 madalya alarak takım halinde Konya?da 1.olmayı başardı.

29.11.2015 tarihinde Konya GHSİM/güreş salonunda yapılan müsabakalar çok çetin ve çekişmeli geçti. Mahmut Esat Anadolu Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Ergün Kıyak,öğrencilerimizle yıllardır özverili bir şekilde çalışıyoruz. Başarının önce bilmek sonra öğrenmek sonrada pekiştirmekten geçtiğini söyleyerek;  O”kulumuzu ve ilçemizi güreşte şampiyon olup gururlandıran öğrenci sporcularımıza yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum.” dedi. Okul müdürü Mehmet Karaksuşak; “Yıllardır okulumuzun ve ilçemizin gururu olan güreş takımımıza gereken desteği veriyor sonuçlarını alıyoruz. Beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimiz birlikte özverili bir şekildi okul çıkışlarında çalışıyorlar çalışmalarının neticesini alıyorlar. Başta Beden eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak  ve güreşçi öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar‘a ve Milli Eğitim personeline teşekkür ederim.” dedi.
Mahmut Esat Anadolu Lisesi, 2015/2016 öğretim yılı güreş gençler kategorisi serbest sitilde 14 kişi ile katıldığı Konya İl Birinciliği müsabakalarında 14 madalya alarak takım halinde Konya?da 1.olmayı başardı.

29.11.2015 tarihinde Konya GHSİM/güreş salonunda yapılan müsabakalar çok çetin ve çekişmeli geçti. Mahmut Esat Anadolu Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Ergün Kıyak,öğrencilerimizle yıllardır özverili bir şekilde çalışıyoruz. Başarının önce bilmek sonra öğrenmek sonrada pekiştirmekten geçtiğini söyleyerek;  O”kulumuzu ve ilçemizi güreşte şampiyon olup gururlandıran öğrenci sporcularımıza yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul müdürü Mehmet Karaksuşak; “Yıllardır okulumuzun ve ilçemizin gururu olan güreş takımımıza gereken desteği veriyor sonuçlarını alıyoruz. Beden eğitimi öğretmenimiz ve öğrencilerimiz birlikte özverili bir şekildi okul çıkışlarında çalışıyorlar çalışmalarının neticesini alıyorlar. Başta Beden eğitimi Öğretmeni Ergün Kıyak  ve güreşçi öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar‘a ve Milli Eğitim personeline teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.