MAHMUT ESAT ORTA OKULU YILDIZ ERKEK FUTSAL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2014 - 01:11, Güncelleme: 05.03.2014 - 01:11
 

MAHMUT ESAT ORTA OKULU YILDIZ ERKEK FUTSAL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 3. olarak bir başarı daha elde etti.

Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 3. olarak bir başarı daha elde etti. İlçemizde yapılan bölgesel müsabakalarda birinci olan Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı ilde yapılan müsabakalara yarı finalden katılma hakkını kazandı. Sırası ile Konya takımlarından İTO Şehit Muhterem Ak Orta okulunu 6-1, Özel idare 100. Yıl ilkokulunu 5-1 mağlup etmiştir. Grup birinciliği için İsmail Hakkı Tonguç İ.H. Ortaokulu ile yaptığı maçta 2-2 berabere kaldı. Penaltı atışlarında talihsiz bir şekilde 3-2 mağlup olan okul gruplarda çapraz eşleşme olmadığı için üçüncülük müsabakasına katılmaya hak kazandı.  Okulun Futsal Takımı B grubunun ikincisi Özel Konya Model Ortaokulu ile yaptığı üçüncülük maçını 10-3 gibi bir skorla geçerek İl Üçüncülüğünü kazandı. Sportif alanda bir başarı daha kazanan okul, 2013-2014 eğitim öğretim yılında ; 3 bölge birinciliği, 1 bölge ikinciliği, 1 İl ikinciliği ve  1 İl üçüncülüğü kazanarak başarılarını sürdürmüştür. Okul Müdürü Necati KOÇAK;” süreç içerisinde görüldüğü üzere bu başarıların tesadüf olmadığı özellikle beden eğitimi öğretmenlerimiz Abdullah BALCI ve Neslihan KILINÇ nezaretinde öğrencilerimizin öz verili ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını görmek okulumuzu ve ilçemizi  çok mutlu etmiştir. Bu başarının öğrencilerimizin akademik başarılarına da olumlu yönde katkı sağlayacağından hiç kuşkumuz yoktur.  Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.
Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 3. olarak bir başarı daha elde etti.

Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 3. olarak bir başarı daha elde etti.

İlçemizde yapılan bölgesel müsabakalarda birinci olan Mahmut Esat Orta Okulu Yıldız Erkek Futsal Takımı ilde yapılan müsabakalara yarı finalden katılma hakkını kazandı. Sırası ile Konya takımlarından İTO Şehit Muhterem Ak Orta okulunu 6-1, Özel idare 100. Yıl ilkokulunu 5-1 mağlup etmiştir. Grup birinciliği için İsmail Hakkı Tonguç İ.H. Ortaokulu ile yaptığı maçta 2-2 berabere kaldı. Penaltı atışlarında talihsiz bir şekilde 3-2 mağlup olan okul gruplarda çapraz eşleşme olmadığı için üçüncülük müsabakasına katılmaya hak kazandı.

 Okulun Futsal Takımı B grubunun ikincisi Özel Konya Model Ortaokulu ile yaptığı üçüncülük maçını 10-3 gibi bir skorla geçerek İl Üçüncülüğünü kazandı.

Sportif alanda bir başarı daha kazanan okul, 2013-2014 eğitim öğretim yılında ; 3 bölge birinciliği, 1 bölge ikinciliği, 1 İl ikinciliği ve  1 İl üçüncülüğü kazanarak başarılarını sürdürmüştür.

Okul Müdürü Necati KOÇAK;” süreç içerisinde görüldüğü üzere bu başarıların tesadüf olmadığı özellikle beden eğitimi öğretmenlerimiz Abdullah BALCI ve Neslihan KILINÇ nezaretinde öğrencilerimizin öz verili ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını görmek okulumuzu ve ilçemizi  çok mutlu etmiştir. Bu başarının öğrencilerimizin akademik başarılarına da olumlu yönde katkı sağlayacağından hiç kuşkumuz yoktur.  Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.