MAHMUT ESAT ORTAOKULU İHALESİ 5 MAYISTA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2018 - 11:14, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:14
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU İHALESİ 5 MAYISTA

Kız Meslek Lisesi ödeneğinden yararlandırılan Mahmut Esat Ortaokulu ek binası inşaatı 5 Mayıs’ta tekrar ihaleye çıkarılacak.

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından ihaleye çıkarılan 3 Milyon 92 TL sözleşme bedelli  labaratuvarlarla  birlikte 33  derslikten oluşan Mahmut Esat Ortaokulu ek binası ihale  edilecek. Okul ek binası tamamlanamadığı için okula ait öğrencilerin büyük bir kısmı başka okullarda ikili öğretim şeklinde ders görmek zorunda kalıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yapımcı müteahhidin şartlara uymadığı için inşaatı yarım kalan ve %90’ı tamamlanan binanın bitirilmesi için Kaymakamlık olarak yoğun bir çaba harcandığı, yakın bir zamanda yeniden ihaleye çıkarılarak okulun en geç 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.
Kız Meslek Lisesi ödeneğinden yararlandırılan Mahmut Esat Ortaokulu ek binası inşaatı 5 Mayıs’ta tekrar ihaleye çıkarılacak.

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından ihaleye çıkarılan 3 Milyon 92 TL sözleşme bedelli  labaratuvarlarla  birlikte 33  derslikten oluşan Mahmut Esat Ortaokulu ek binası ihale  edilecek.

Okul ek binası tamamlanamadığı için okula ait öğrencilerin büyük bir kısmı başka okullarda ikili öğretim şeklinde ders görmek zorunda kalıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yapımcı müteahhidin şartlara uymadığı için inşaatı yarım kalan ve %90’ı tamamlanan binanın bitirilmesi için Kaymakamlık olarak yoğun bir çaba harcandığı, yakın bir zamanda yeniden ihaleye çıkarılarak okulun en geç 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.