Mahmut Esat Ortaokulu Konya'yı Temsil Edecek

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.01.2022 - 16:59, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:59
 

Mahmut Esat Ortaokulu Konya'yı Temsil Edecek

Türkiye Geneli düzenlenen Okul Sporları kapsamında Konya'da yapılan yıldız erkek futbol müsabakalarında Mahmut Esat Ortaokulu 4. oldu.

2021-2022 öğretim yılında Okul Sporları kapsamında yapılan yıldız erkek futbol müsabakalarının Konya ayağında Seydişehir Bölgesi Şampiyonu olarak mücadele eden Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımımız Konya dördüncüsü olarak gruplarda Konya İlimizi temsil etmeye hak kazandı. Okul Müdürü Süleyman Boztepe: "Bu başarıda emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Yavuz hocamızı,  öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dileriz." dedi.
Türkiye Geneli düzenlenen Okul Sporları kapsamında Konya'da yapılan yıldız erkek futbol müsabakalarında Mahmut Esat Ortaokulu 4. oldu.

2021-2022 öğretim yılında Okul Sporları kapsamında yapılan yıldız erkek futbol müsabakalarının Konya ayağında Seydişehir Bölgesi Şampiyonu olarak mücadele eden Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımımız Konya dördüncüsü olarak gruplarda Konya İlimizi temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe: "Bu başarıda emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Yavuz hocamızı,  öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dileriz." dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.