MAHMUT ESAT ORTAOKULU NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2012 - 11:06, Güncelleme: 20.12.2012 - 11:06
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında namaglup olarak şampiyon oldu.

  Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında namaglup olarak şampiyon oldu. Mahmut Esat Ortaokulu 2011-2012 öğretim yılında olduğu gibi, 2012 - 2013 okul sporları kapsamında düzenlenen Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında da namaglup olarak şampiyon oldu. Müsabakalarda Selçuklu İlkokulu, Gazi Ortaokulu ve Alüminyum İlkokulu’nu yenerek grup birincisi oldu ve bölgesel lige katılmaya hak kazandı. Bölgesel ligde rakipleri Beyşehir Gazi Ortaokulu ve Seydişehir’den ikincisi olarak çıkan Alüminyum İlkokulu engellerini geçerek final müsabakası oynamaya hak kazandı. A grubu birincisi Atatürk İlkokulu ile çetin bir karşılaşma yapan Mahmut Esat Ortaokulu 4-1’lik skorla namağlup olarak bölge şampiyonu olmuştur. Mahmut Esat Ortaokulu önümüzdeki ay Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesi adına mücadele edecektir. Mahmut Esat Ortaokulu Müdür V. Hasan YILMAZ, “Küçük Erkek Futbol Takımımızın bu başarısından dolayı mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu tür sosyal etkinliklerle öz güvenlerinin gelişiyor, k takımda görev alan öğrencilere ve takım ile çalışmalarını sürdüren Beden Eğitimi Öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Okulumuz Küçük Erkek Futbol takımına Konya ilinde yapılacak müsabakalarda başarılar dilerim.” Dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında namaglup olarak şampiyon oldu.

 

Mahmut Esat Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında namaglup olarak şampiyon oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu 2011-2012 öğretim yılında olduğu gibi, 2012 - 2013 okul sporları kapsamında düzenlenen Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında da namaglup olarak şampiyon oldu.

Müsabakalarda Selçuklu İlkokulu, Gazi Ortaokulu ve Alüminyum İlkokulu’nu yenerek grup birincisi oldu ve bölgesel lige katılmaya hak kazandı.

Bölgesel ligde rakipleri Beyşehir Gazi Ortaokulu ve Seydişehir’den ikincisi olarak çıkan Alüminyum İlkokulu engellerini geçerek final müsabakası oynamaya hak kazandı.

A grubu birincisi Atatürk İlkokulu ile çetin bir karşılaşma yapan Mahmut Esat Ortaokulu 4-1’lik skorla namağlup olarak bölge şampiyonu olmuştur.

Mahmut Esat Ortaokulu önümüzdeki ay Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesi adına mücadele edecektir.

Mahmut Esat Ortaokulu Müdür V. Hasan YILMAZ, “Küçük Erkek Futbol Takımımızın bu başarısından dolayı mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu tür sosyal etkinliklerle öz güvenlerinin gelişiyor, k takımda görev alan öğrencilere ve takım ile çalışmalarını sürdüren Beden Eğitimi Öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Okulumuz Küçük Erkek Futbol takımına Konya ilinde yapılacak müsabakalarda başarılar dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.