MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NA 5 BİN KİTAPLIK KÜTÜPHANE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2019 - 06:09, Güncelleme: 25.10.2019 - 06:09
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NA 5 BİN KİTAPLIK KÜTÜPHANE

İlçemizin Mahmut Esat Ortaokulu’nda hayırsever vatandaşlar, okul aile birliği ve ÇOGEP desteği ile 5000 kitaplık kütüphane açıldı.

Kütüphane açılışına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutan J.Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Zengin içeriklerin olduğu nezih ve güzel bir kütüphanenin Mahmut Esat Ortaokulu’na kazandırılmasının çok sevindirici olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Öğrencilerin hizmetine sunulan bu çalışma için okul idaresine, öğretmenlere ve destek verenlere teşekkür ederim” dedi. Okul Müdürü Süleyman Boztepe kütüphanede 5000 kitap bulunduğunu kaydederek, “Öğrencilerimiz burada hem aradığı kitapları bulabilecek, hem de ders çalışabilecek. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İlçemizin Mahmut Esat Ortaokulu’nda hayırsever vatandaşlar, okul aile birliği ve ÇOGEP desteği ile 5000 kitaplık kütüphane açıldı.

Kütüphane açılışına Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutan J.Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Zengin içeriklerin olduğu nezih ve güzel bir kütüphanenin Mahmut Esat Ortaokulu’na kazandırılmasının çok sevindirici olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Öğrencilerin hizmetine sunulan bu çalışma için okul idaresine, öğretmenlere ve destek verenlere teşekkür ederim” dedi.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe kütüphanede 5000 kitap bulunduğunu kaydederek, “Öğrencilerimiz burada hem aradığı kitapları bulabilecek, hem de ders çalışabilecek. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.