MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN KARMA RESİM SERGİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 07:32, Güncelleme: 27.04.2018 - 07:32
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN KARMA RESİM SERGİSİ

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, karma resim sergisi açtı.

Serginin açılışına, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Asteğmen Ferhat Yaray, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkan Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, davetliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Halk Eğitim Salonunda açılan sergide Okul Müdürü Necati Koçak, öğrencilerin kendi yetenekleri ile tasarladıkları karma resim sergisini açtıklarını söyledi. Koçak, "Farklı tekniklerle yapılan 200 eserin yer aldığı bu sergi, okulumuz öğrencilerinin el becerenleri ve yeteneklerini göstermesi açısından bizleri gururlandırıyor." dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, karma resim sergisi açtı.

Serginin açılışına, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Asteğmen Ferhat Yaray, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkan Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, davetliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Halk Eğitim Salonunda açılan sergide Okul Müdürü Necati Koçak, öğrencilerin kendi yetenekleri ile tasarladıkları karma resim sergisini açtıklarını söyledi.

Koçak, "Farklı tekniklerle yapılan 200 eserin yer aldığı bu sergi, okulumuz öğrencilerinin el becerenleri ve yeteneklerini göstermesi açısından bizleri gururlandırıyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.