Mahmut Esat Ortaokulu'ndan Motivasyon Etkinliği

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.05.2022 - 17:04, Güncelleme: 06.05.2022 - 22:22
 

Mahmut Esat Ortaokulu'ndan Motivasyon Etkinliği

Mahmut Esat Ortaokulu Rehberlik Servisi, 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında LGS’ye girecek öğrencilere moral motivasyon etkinliği yaptı.

Yeni Gönül Bağı Düğün Salonu'nda yapılan etkinliğe 8. Sınıf öğrencileri, okul idareci ve öğretmenleri, veliler ile geçen yıllarda Türkiye çapında başarılara imza atan mezun öğrenciler katıldılar. 2020-2021 LGS Türkiye birincisi Fatih Erkek Lisesi'ni kazanan Muhammet Hakan Ekinci, “Başarının birinci şartı kendini tanımak ve kendine güvenmektir. İnandığın hedeflere istikrarlı bir çalışmayla ulaşmamak mümkün değil ” dedi. 2020-2021 Seydişehir üçüncüsü olarak Meram Fen Lisesi'ni kazanan Lütfi Berk Er, ” Mahmut Esat Ortaokulu gibi köklü ve başarılı bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız. Öğretmenlerinize her zaman güvenip, sizin için yapılan tüm çalışmalara isteyerek katılmak, eksiklerinizi görüp son bir ayda konu odaklı çalışarak bol soru çözmek başarıyı artıracaktır.” dedi. Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesini kazanarak eğitimlerine devam eden Mahmut Esat Ortaokulu mezunu öğrenciler Beyza Dedeoğlu, Nadide Rüveyda Aydoğdu, Fatma Nur Koyuncu, Dila Bilici, Yasemin Öksüz ise LGS’ye son bir ay kala yapılması gereken çalışmaları, kendilerini hedefe götüren taktikleri arkadaşlarına aktardılar.  Etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, başarı konulu şiir ve şarkılarla toplantıya renk kattılar. Okul Müdürü Süleyman Boztepe: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da akademik, sosyal ve kültürel başarılarla sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizi çeşitli etkinlik ve projelerle destekliyoruz. Yapmış olduğumuz etkinlikte öğrencilerimize destek olan öğretmen, veli, okul çalışanları ve bize kapılarını açan Yeni Gönül Bağı Düğün Salonu yetkililerine teşekkür ediyorum ” dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Rehberlik Servisi, 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında LGS’ye girecek öğrencilere moral motivasyon etkinliği yaptı.

Yeni Gönül Bağı Düğün Salonu'nda yapılan etkinliğe 8. Sınıf öğrencileri, okul idareci ve öğretmenleri, veliler ile geçen yıllarda Türkiye çapında başarılara imza atan mezun öğrenciler katıldılar.

2020-2021 LGS Türkiye birincisi Fatih Erkek Lisesi'ni kazanan Muhammet Hakan Ekinci, “Başarının birinci şartı kendini tanımak ve kendine güvenmektir. İnandığın hedeflere istikrarlı bir çalışmayla ulaşmamak mümkün değil ” dedi.

2020-2021 Seydişehir üçüncüsü olarak Meram Fen Lisesi'ni kazanan Lütfi Berk Er, ” Mahmut Esat Ortaokulu gibi köklü ve başarılı bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız. Öğretmenlerinize her zaman güvenip, sizin için yapılan tüm çalışmalara isteyerek katılmak, eksiklerinizi görüp son bir ayda konu odaklı çalışarak bol soru çözmek başarıyı artıracaktır.” dedi.

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesini kazanarak eğitimlerine devam eden Mahmut Esat Ortaokulu mezunu öğrenciler Beyza Dedeoğlu, Nadide Rüveyda Aydoğdu, Fatma Nur Koyuncu, Dila Bilici, Yasemin Öksüz ise LGS’ye son bir ay kala yapılması gereken çalışmaları, kendilerini hedefe götüren taktikleri arkadaşlarına aktardılar. 

Etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, başarı konulu şiir ve şarkılarla toplantıya renk kattılar. Okul Müdürü Süleyman Boztepe: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da akademik, sosyal ve kültürel başarılarla sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizi çeşitli etkinlik ve projelerle destekliyoruz. Yapmış olduğumuz etkinlikte öğrencilerimize destek olan öğretmen, veli, okul çalışanları ve bize kapılarını açan Yeni Gönül Bağı Düğün Salonu yetkililerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.