MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA KLİBİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 06:59, Güncelleme: 04.05.2018 - 06:59
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NDAN SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA KLİBİ

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Barış Manço’ya ait Sarı Çizmeli Mehmet Ağa şarkısına toplu halde klip çektiler.

Ketenli Ortaokulu ve Mahmut Esat Ortaokulunda görev yapan, aslen Burdur’ un Tefenni İlçesi’ nin Hasanpaşa mahallesinden olan Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk, Yaptığı çalışmalarla ilçeye sanat anlamında büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. Birçok ünlü sanatçının konser ve albümlerinde müzisyenlik yapan Selçuk, görev yaptığı Mahmut Esat Ortaokulu’nda öğrenci, öğretmen ve okul personelini bir araya getirerek, “Barış Manço’yu Anma” sosyal sorumluluk projesi adı altında muhteşem bir klibi sosyal medyada paylaştılar. Büyük beğeni toplayan klip, bir anda büyük bir kitlelere ulaştı. Kaymakam Aydın Erdoğan, başta Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Necati Koçak ve Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Barış Manço’ya ait Sarı Çizmeli Mehmet Ağa şarkısına toplu halde klip çektiler.

Ketenli Ortaokulu ve Mahmut Esat Ortaokulunda görev yapan, aslen Burdur’ un Tefenni İlçesi’ nin Hasanpaşa mahallesinden olan Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk, Yaptığı çalışmalarla ilçeye sanat anlamında büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

Birçok ünlü sanatçının konser ve albümlerinde müzisyenlik yapan Selçuk, görev yaptığı Mahmut Esat Ortaokulu’nda öğrenci, öğretmen ve okul personelini bir araya getirerek, “Barış Manço’yu Anma” sosyal sorumluluk projesi adı altında muhteşem bir klibi sosyal medyada paylaştılar. Büyük beğeni toplayan klip, bir anda büyük bir kitlelere ulaştı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, başta Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Necati Koçak ve Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.