MAHMUT KOYUNCU TRAP ATIŞLARINDA 50 SPORCU ARASINDA 3. OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2015 - 04:08, Güncelleme: 03.08.2015 - 04:08
 

MAHMUT KOYUNCU TRAP ATIŞLARINDA 50 SPORCU ARASINDA 3. OLDU

Beyşehir Huğlu Mahallesinde düzenlenen trap atış müsabakaları Seydişehirli sporcu Mahmut Koyuncu 3.oldu.

Huğlu Mahallesi Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına aralarında milli sporcuların da olduğu  Adana, Antalya, Muğla, Konya, Beyşehir, Seydişehir ve Huğlu'dan 50'ye  yakın atıcı katıldı.  Müsabakalar   sonunda 1. Adana   bölgesinden   Hakan, 2. Antalya   bölgesinden  Semih  3. Seydişehir   bölgesinden  Mahmut  Koyuncu  oldu. Müsabakalar sonunda katılımcı sporculara madalya verildi. Seydişehir   Avcılık  Ve Atıcılık  Kulübü  Başkanı  Soner  Güler; “Huğlu'da  düzenlenen trap atış müsabakaları Seydişehir’den  katılan  ve   büyük başarıya  imza atarak 50 sporcu arasında  3 olan   Mahmut Koyucuyu  başarısından  dolayı tebrik ederken  Mahmut’un  bir yıldan beri  müsabakalara  hazırlandığını  gelecek vaaz eden  bir sporcu olduğunu   ve gelecekte   milli  takıma   ilçemize   temsil etmeni ümit ettiklerini   söylerken.   kendilerine destek veren Seydişehir belediye başkanına ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
Beyşehir Huğlu Mahallesinde düzenlenen trap atış müsabakaları Seydişehirli sporcu Mahmut Koyuncu 3.oldu.

Huğlu Mahallesi Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına aralarında milli sporcuların da olduğu  Adana, Antalya, Muğla, Konya, Beyşehir, Seydişehir ve Huğlu'dan 50'ye  yakın atıcı katıldı.

 Müsabakalar   sonunda 1. Adana   bölgesinden   Hakan, 2. Antalya   bölgesinden  Semih  3. Seydişehir   bölgesinden  Mahmut  Koyuncu  oldu. Müsabakalar sonunda katılımcı sporculara madalya verildi.

Seydişehir   Avcılık  Ve Atıcılık  Kulübü  Başkanı  Soner  Güler; “Huğlu'da  düzenlenen trap atış müsabakaları Seydişehir’den  katılan  ve   büyük başarıya  imza atarak 50 sporcu arasında  3 olan   Mahmut Koyucuyu  başarısından  dolayı tebrik ederken  Mahmut’un  bir yıldan beri  müsabakalara  hazırlandığını  gelecek vaaz eden  bir sporcu olduğunu   ve gelecekte   milli  takıma   ilçemize   temsil etmeni ümit ettiklerini   söylerken.   kendilerine destek veren Seydişehir belediye başkanına ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.