MANEVİ HAVANIN DORUĞA ÇIKTIĞI ANLAR…(VİDEO)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 01:19, Güncelleme: 14.06.2018 - 01:19
 

MANEVİ HAVANIN DORUĞA ÇIKTIĞI ANLAR…(VİDEO)

Ramazan Bayramı arifesinde sabah saatlerinde özellikle şehit mezarlıklarının ziyaret yoğunluğu ve Seyyid Harun Veli Camii’nde ki Sakal-ı Şerif’in ziyarete açılması ilçemizde ki manevi havayı doruğa çıkardı.

İlçemizde vatandaşlar, Arife günü kaybettikleri yakınlarını ziyaret için  sabah  namazı sonrası mezarlıklara koştular. Öğleden sonra da Seyyid Harun Veli Camii’nde Sakal-ı Şerif ziyaretinde Peygamber Efendimize (s.a.v.) saygı, hürmet ve bağlılık coşkusu yaşandı. Camilerde 30  ramazan   boyu okunan  Hatmi Şerifin  tamamlanması  ve okunan  hatim duasının ardın  kılınan sabah namazı sonrası topluca  mezarlara gelen Seydişehirli  vatandaşlar burada  okudukları Kur’an tilavetleri ile  ve  yaptıkları  dualar ile mezarda  bulunan  yakınlarını ziyaret ettiler. Mezarlık ziyareti edenler arasında 15 Temmuz günü Ankara  Gölbaşında  Fetö terör örgütü tarafından şehit edilen  Özel Hareket Komiser yardımcısı Şehit Muhsin Kiremitçinin babası emekli imam Hüseyin Kiremitçi de vardı. Kiremitçi Hoca, Ramazan boyunca okuduğu hatmi şerifin duasını yaparak tüm şehitlerinin ruhuna hediye etti ve onlara dua etti. Öğle namazından sonra ise ilçemizde yaşanan manevi hava, Seyyid Harun Veli Camii ve meydanına taşındı. Namazdan sonra sandukada korunan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ‘in mübarek sakal teli, cami imamı tarafından okunan ilahiler eşliğinde çıkarılarak müminlerin ziyaretine açıldı. Ziyaret esnasında bazı vatandaşların duygulanarak ağladığı görüldü.
Ramazan Bayramı arifesinde sabah saatlerinde özellikle şehit mezarlıklarının ziyaret yoğunluğu ve Seyyid Harun Veli Camii’nde ki Sakal-ı Şerif’in ziyarete açılması ilçemizde ki manevi havayı doruğa çıkardı.

İlçemizde vatandaşlar, Arife günü kaybettikleri yakınlarını ziyaret için  sabah  namazı sonrası mezarlıklara koştular. Öğleden sonra da Seyyid Harun Veli Camii’nde Sakal-ı Şerif ziyaretinde Peygamber Efendimize (s.a.v.) saygı, hürmet ve bağlılık coşkusu yaşandı.

Camilerde 30  ramazan   boyu okunan  Hatmi Şerifin  tamamlanması  ve okunan  hatim duasının ardın  kılınan sabah namazı sonrası topluca  mezarlara gelen Seydişehirli  vatandaşlar burada  okudukları Kur’an tilavetleri ile  ve  yaptıkları  dualar ile mezarda  bulunan  yakınlarını ziyaret ettiler.

Mezarlık ziyareti edenler arasında 15 Temmuz günü Ankara  Gölbaşında  Fetö terör örgütü tarafından şehit edilen  Özel Hareket Komiser yardımcısı Şehit Muhsin Kiremitçinin babası emekli imam Hüseyin Kiremitçi de vardı.

Kiremitçi Hoca, Ramazan boyunca okuduğu hatmi şerifin duasını yaparak tüm şehitlerinin ruhuna hediye etti ve onlara dua etti.

Öğle namazından sonra ise ilçemizde yaşanan manevi hava, Seyyid Harun Veli Camii ve meydanına taşındı.

Namazdan sonra sandukada korunan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ‘in mübarek sakal teli, cami imamı tarafından okunan ilahiler eşliğinde çıkarılarak müminlerin ziyaretine açıldı.

Ziyaret esnasında bazı vatandaşların duygulanarak ağladığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.