MAZBATAYI ALAN BAŞKAN ÜNVAR?DAN BİR DİZİ ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2014 - 01:22, Güncelleme: 16.01.2014 - 01:22
 

MAZBATAYI ALAN BAŞKAN ÜNVAR?DAN BİR DİZİ ZİYARET

Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi sonrası tekrar başkan seçilen Hasan Ünvar ilçe seçim kurulundan mazbatasını alıp bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi sonrası tekrar başkan seçilen Hasan Ünvar ilçe seçim kurulundan mazbatasını alıp bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Altı kişilik yönetim kurulu İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hatice Torun’dan mazbatasını alan Başkan Hasan Ünvar başta Emniyet Müdürü Ali Gürbunar olmak üzere İlçe jandarma Komutanlığında kıdemli Başçavuş Kemal Ülke, Askerlik Şubesi Komutanı Kamil Güngör’ü,Belediye başkanı Abdulkadir Çat’ı ve Milli Eğitim Müdürü Necip Şan’ı makamlarında ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde Başkan Hasan Ünvar ve yönetim kurulu üyeleri Abdullah Koçoğlu, Bekir Dikici, Yaşar Karademir, Talip Güney, Hüseyin İzgi ve Halit Çınar’a hayırlı olsun denilerek odanın faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar “Olağan genel kurulumuzdan sonra arkadaşlarımın teveccühü iler tekrar başkanlığa seçildim, hepsine teşekkür ederim. Bugünde yönetimimle birlikte mazbatamı alıp başta emniyet teşkilatı olmak üzere ilçemizde görev yapan bazı kurumlar ziyaret ettik. Odamız hakkında görüş alış verişi gerçekleştirdik. “dedi. Demokratik bir seçim geçirdiklerini söyleyen Başkan Ünvar” Odamızın seçimi demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Bizleri tekrar göreve getirdikleri için tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize de çok teşekkür ederiz. Üyelerimize ve Seydişehir’imize elimizden geleni yapmak için gecemizi gündüzümüzü katarak çalışacağız.İnşallah Allah utandırmasın.Saygı ve sevgilerimle” diyerek sözlerini tamamladı.
Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi sonrası tekrar başkan seçilen Hasan Ünvar ilçe seçim kurulundan mazbatasını alıp bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi sonrası tekrar başkan seçilen Hasan Ünvar ilçe seçim kurulundan mazbatasını alıp bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Altı kişilik yönetim kurulu İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hatice Torun’dan mazbatasını alan Başkan Hasan Ünvar başta Emniyet Müdürü Ali Gürbunar olmak üzere İlçe jandarma Komutanlığında kıdemli Başçavuş Kemal Ülke, Askerlik Şubesi Komutanı Kamil Güngör’ü,Belediye başkanı Abdulkadir Çat’ı ve Milli Eğitim Müdürü Necip Şan’ı makamlarında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde Başkan Hasan Ünvar ve yönetim kurulu üyeleri Abdullah Koçoğlu, Bekir Dikici, Yaşar Karademir, Talip Güney, Hüseyin İzgi ve Halit Çınar’a hayırlı olsun denilerek odanın faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar “Olağan genel kurulumuzdan sonra arkadaşlarımın teveccühü iler tekrar başkanlığa seçildim, hepsine teşekkür ederim. Bugünde yönetimimle birlikte mazbatamı alıp başta emniyet teşkilatı olmak üzere ilçemizde görev yapan bazı kurumlar ziyaret ettik. Odamız hakkında görüş alış verişi gerçekleştirdik. “dedi.

Demokratik bir seçim geçirdiklerini söyleyen Başkan Ünvar” Odamızın seçimi demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Bizleri tekrar göreve getirdikleri için tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize de çok teşekkür ederiz. Üyelerimize ve Seydişehir’imize elimizden geleni yapmak için gecemizi gündüzümüzü katarak çalışacağız.İnşallah Allah utandırmasın.Saygı ve sevgilerimle” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.