MEDENİYET OKULU TİYATROSUNA BÜYÜK İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2017 - 05:11, Güncelleme: 25.10.2017 - 05:11
 

MEDENİYET OKULU TİYATROSUNA BÜYÜK İLGİ

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Seydişehir Belediyesi’nin de katkıları ile Medeniyet konusunun işlendiği tiyatro gösterisi Seydişehirli öğrencilerle buluştu.

Seydişehir'de eğitim öğretim gören  ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan tiyatro gösteri ile köklü geçmişimizde unutulmaya yüz tutan, tarihi , kültürel ve ahlaki konular işleniyor. Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde tek seans halinde gerçekleştirilen gösteriler Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından sunuldu. Tiyatro gösterisinde, Seydişehir'in kurucusu Seyit Harun Veli'nin tanıtımı yapılırken, Hacivat ve Karagöz  gibi karakterlerle çocuklara medeniyet, medeni, Medine  dürüstlük gibi konularda değerler eğitimi eğlenceli bir dille veriliyor. Ayrıca çocukların büyük ilgi gösterdiği ateşbaz ve jonglör gösterilerine öğrenciler  büyük ilgi gösterdi. Öğrencilere tiyatro sonunda Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.  
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Seydişehir Belediyesi’nin de katkıları ile Medeniyet konusunun işlendiği tiyatro gösterisi Seydişehirli öğrencilerle buluştu.

Seydişehir'de eğitim öğretim gören  ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan tiyatro gösteri ile köklü geçmişimizde unutulmaya yüz tutan, tarihi , kültürel ve ahlaki konular işleniyor.

Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde tek seans halinde gerçekleştirilen gösteriler Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından sunuldu.

Tiyatro gösterisinde, Seydişehir'in kurucusu Seyit Harun Veli'nin tanıtımı yapılırken, Hacivat ve Karagöz  gibi karakterlerle çocuklara medeniyet, medeni, Medine  dürüstlük gibi konularda değerler eğitimi eğlenceli bir dille veriliyor. Ayrıca çocukların büyük ilgi gösterdiği ateşbaz ve jonglör gösterilerine öğrenciler  büyük ilgi gösterdi. Öğrencilere tiyatro sonunda Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.