MEHMET TORUN ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2013 - 02:38, Güncelleme: 09.11.2013 - 02:38
 

MEHMET TORUN ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

2014 ün ilk ayında yapılacak Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde ilçemizin tanınmış esnaflarından Mehmet Torun aday oldu.

2014 ün ilk ayında yapılacak Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde ilçemizin tanınmış esnaflarından Mehmet Torun aday oldu. Bir süredir Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlığı için adı geçen Torun basın mensupları ile yaptığı kahvaltılı toplantıda 01 Ocak -31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunda temsil ve hizmet noktasında faydalı olacağımız düşüncesiyle kendisi ve ekibi ile beraber bu göreve talip olduğunu belirti. Şahinbaba Resteurant’ta  yapılan toplantıda Mehmet Torun şu açıklamalarda bulundu: “01 Ocak -31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olan esnaf ve sanatkârlar odası Olağan genel kurulunda temsil ve hizmet noktasında faydalı olacağımız düşüncesiyle arkadaşlarımızla birlikte bu göreve talip olduk. Bu konuda geçmişten gelen tecrübelerimizi, bugün yaşadığımız sorunların çözümünde, günün koşullarına uygun şekilde çözmek için gerekli projelerimizi hazırladık.Çözüm noktasındaki projelerimizi önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarımızda esnaf –sanatkâr arkadaşlarımızla ve kamuoyu ile paylaşacağız. Çözüm önerilerimiz noktasında en önemli mihenk taşının, kısmen sekteye uğrayan birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis ederek. Kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden, kurum ve kuruluşlarla olan diyalogumuzu üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında geliştireceğiz, içe kapanık ben bilirim düşüncesiyle değil, dışa açık düşüncelere değer veren şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Değişen ticari hayatın yeniliklerine uyum sağlamanın hepimiz için hak ettiğimiz noktaya gelmesinde gerekli olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyoruz.  Yapacağımız çalışmaların kısa vadede günü kurtarma anlayışında değil, gelecek nesillere ışık tutacak bir anlayış olmasını ve esnaf –sanatkârın birlikte kalkınmasını amaçlamalıyız. Bu düşüncelerle bu göreve talip olduğumuzu ifade ederek, kuruluşundan bu güne kadar bu görevi ifa eden değerli yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
2014 ün ilk ayında yapılacak Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde ilçemizin tanınmış esnaflarından Mehmet Torun aday oldu.

2014 ün ilk ayında yapılacak Esnaf Sanatkarlar Odası Olağan Kongresinde ilçemizin tanınmış esnaflarından Mehmet Torun aday oldu.

Bir süredir Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlığı için adı geçen Torun basın mensupları ile yaptığı kahvaltılı toplantıda 01 Ocak -31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunda temsil ve hizmet noktasında faydalı olacağımız düşüncesiyle kendisi ve ekibi ile beraber bu göreve talip olduğunu belirti.

Şahinbaba Resteurant’ta  yapılan toplantıda Mehmet Torun şu açıklamalarda bulundu:

“01 Ocak -31 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak olan esnaf ve sanatkârlar odası Olağan genel kurulunda temsil ve hizmet noktasında faydalı olacağımız düşüncesiyle arkadaşlarımızla birlikte bu göreve talip olduk. Bu konuda geçmişten gelen tecrübelerimizi, bugün yaşadığımız sorunların çözümünde, günün koşullarına uygun şekilde çözmek için gerekli projelerimizi hazırladık.Çözüm noktasındaki projelerimizi önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarımızda esnaf –sanatkâr arkadaşlarımızla ve kamuoyu ile paylaşacağız.

Çözüm önerilerimiz noktasında en önemli mihenk taşının, kısmen sekteye uğrayan birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis ederek. Kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden, kurum ve kuruluşlarla olan diyalogumuzu üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında geliştireceğiz, içe kapanık ben bilirim düşüncesiyle değil, dışa açık düşüncelere değer veren şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağız.

Değişen ticari hayatın yeniliklerine uyum sağlamanın hepimiz için hak ettiğimiz noktaya gelmesinde gerekli olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

 Yapacağımız çalışmaların kısa vadede günü kurtarma anlayışında değil, gelecek nesillere ışık tutacak bir anlayış olmasını ve esnaf –sanatkârın birlikte kalkınmasını amaçlamalıyız. Bu düşüncelerle bu göreve talip olduğumuzu ifade ederek, kuruluşundan bu güne kadar bu görevi ifa eden değerli yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.