MEHMET TUTAL HALKLA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2013 - 11:25, Güncelleme: 14.10.2013 - 11:25
 

MEHMET TUTAL HALKLA BULUŞTU

Seydişehir?de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal Kurban Bayramı münasebetiyle esnafları ve hayvan pazarını ziyaret etti.

Seydişehir’de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal Kurban Bayramı münasebetiyle esnafları ve hayvan pazarını ziyaret etti Mart 2014 Yerel seçimleri yaklaşırken Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Tutal bu güne kadar olduğu gibi bugünde halkın sevinci ve heyecanını birlikte yaşamaya devam etti. İlçe Merkezi, köy ve kasabalardan kurbanlık alışverişi için gelen Seydişehirliler ile buluşan Tutal burada yoğun ilgi ile karşılaşandı. Vatandaşın sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal “Mübarek Kurban Bayramı’nın Seydişehirliler’e ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Şeklinde konuştu.
Seydişehir?de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal Kurban Bayramı münasebetiyle esnafları ve hayvan pazarını ziyaret etti.

Seydişehir’de Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal Kurban Bayramı münasebetiyle esnafları ve hayvan pazarını ziyaret etti

Mart 2014 Yerel seçimleri yaklaşırken Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Tutal bu güne kadar olduğu gibi bugünde halkın sevinci ve heyecanını birlikte yaşamaya devam etti.

İlçe Merkezi, köy ve kasabalardan kurbanlık alışverişi için gelen Seydişehirliler ile buluşan Tutal burada yoğun ilgi ile karşılaşandı.

Vatandaşın sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal “Mübarek Kurban Bayramı’nın Seydişehirliler’e ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.