MEHMET ZEKİ ERDEM YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2015 - 12:37, Güncelleme: 22.08.2015 - 12:37
 

MEHMET ZEKİ ERDEM YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Gevrekli yolunda kaza geçirmesiyle sebebiyle komaya giren Mehmet Zeki Erdem tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gevrekliden Konya ‘ya giden 42 ZN 116 plakalı araç yol yapım çalışmaları nedeni ile tek şeride düşen yolu geçerken öndeki araca çarpmamak için şarampole uçmuştu. Kazada Fatma Şekerci hayatını kaybetmiş Necibe Erdem ve Mehmet Zeki Erdem ağır yaralanmıştı. Durumu ağır olduğu için hava ambulansı ile Konya’ya kaldırılan Mehmet Zeki Erdem hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Bir evin bir oğlu olan Mehmet Zeki Erdem(20)  öğlen namazına müteakip Seyit Harun  Caminde kılınan cenaze namazından sonra Akyol mezarlığına defnedildi. Genç yaşta kazaya kurban giden Mehmet Zeki Erdem’in cenazesine çok sayıda sevenleri katıldı. Toroslar Gazetesi olarak Mehmet Zeki Erdem’e Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
Gevrekli yolunda kaza geçirmesiyle sebebiyle komaya giren Mehmet Zeki Erdem tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gevrekliden Konya ‘ya giden 42 ZN 116 plakalı araç yol yapım çalışmaları nedeni ile tek şeride düşen yolu geçerken öndeki araca çarpmamak için şarampole uçmuştu. Kazada Fatma Şekerci hayatını kaybetmiş Necibe Erdem ve Mehmet Zeki Erdem ağır yaralanmıştı.

Durumu ağır olduğu için hava ambulansı ile Konya’ya kaldırılan Mehmet Zeki Erdem hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Bir evin bir oğlu olan Mehmet Zeki Erdem(20)  öğlen namazına müteakip Seyit Harun  Caminde kılınan cenaze namazından sonra Akyol mezarlığına defnedildi.

Genç yaşta kazaya kurban giden Mehmet Zeki Erdem’in cenazesine çok sayıda sevenleri katıldı.

Toroslar Gazetesi olarak Mehmet Zeki Erdem’e Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.