MEHMETÇİK İÇİN 2 SAAT İÇİNDE 34 BİN LİRA TOPLADILAR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2018 - 05:53, Güncelleme: 27.02.2018 - 05:53
 

MEHMETÇİK İÇİN 2 SAAT İÇİNDE 34 BİN LİRA TOPLADILAR…

Ketenlililer Zeytin Dalı Operasyonu’nda destan yazan Mehmetçiklerimize yardım için 2 saat içinde 33 bin lira topladılar.

Seydişehir’in Ketenli Mahallesi’nde vatandaşlar, şehit babası Ali Kavalbacak önderliğinde Mehmetçiğe destek için topladıkları 33 bin 820 lira parayı Mehmetçik Vakfı’na yatırıp banka dekontunu Askerlik Şube Başkanı’na teslim ettiler. Şehit babası Ali Kavalbacak’ın 10 bin TL yardım ederek başlattığı, Muhtar Ömer Gödekoğlu ve diğer gönüllü vatandaşların cansiperane devam ettirdikleri Mehmetçiğe Yardım Kampanyası’nda; 2 saat içinde 24 bin lira para, bir tane koç iki tane düve ve bir tane çeyrek altın topladılar. Toplam 33 bin 820 liralık yardımı Ziraat Bankası Mehmetçik hesabına yatırıp Mehmetçiğin yanında olduklarını gösterdiler. Ketenlililer sadece para yardımı yapmakla kalmayıp, savaşa gitmeye de hazır olduklarını söyleyerek: “Kahraman askerimizin ve polisimizin manen ve madden yanındayız. Yediden yetmişe Ketenli halkı olarak ihtiyaç duyulduğu zaman cepheye gitmeye hazırız” dediler. Yardım dekontunu alan Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray ise: “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devletimizin imkânları var. Bu paraya ordumuzun ihtiyacı yok ama bu yardımların manevi yönü çok önemli. Bu tür duyarlı davranışlar Mehmetçiğimizin moralini yükseltiyor” şeklinde konuştu.
Ketenlililer Zeytin Dalı Operasyonu’nda destan yazan Mehmetçiklerimize yardım için 2 saat içinde 33 bin lira topladılar.

Seydişehir’in Ketenli Mahallesi’nde vatandaşlar, şehit babası Ali Kavalbacak önderliğinde Mehmetçiğe destek için topladıkları 33 bin 820 lira parayı Mehmetçik Vakfı’na yatırıp banka dekontunu Askerlik Şube Başkanı’na teslim ettiler.

Şehit babası Ali Kavalbacak’ın 10 bin TL yardım ederek başlattığı, Muhtar Ömer Gödekoğlu ve diğer gönüllü vatandaşların cansiperane devam ettirdikleri Mehmetçiğe Yardım Kampanyası’nda; 2 saat içinde 24 bin lira para, bir tane koç iki tane düve ve bir tane çeyrek altın topladılar. Toplam 33 bin 820 liralık yardımı Ziraat Bankası Mehmetçik hesabına yatırıp Mehmetçiğin yanında olduklarını gösterdiler.

Ketenlililer sadece para yardımı yapmakla kalmayıp, savaşa gitmeye de hazır olduklarını söyleyerek: “Kahraman askerimizin ve polisimizin manen ve madden yanındayız. Yediden yetmişe Ketenli halkı olarak ihtiyaç duyulduğu zaman cepheye gitmeye hazırız” dediler.

Yardım dekontunu alan Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray ise: “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devletimizin imkânları var. Bu paraya ordumuzun ihtiyacı yok ama bu yardımların manevi yönü çok önemli. Bu tür duyarlı davranışlar Mehmetçiğimizin moralini yükseltiyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.