MEHMETÇİK VE FİLİSTİN İÇİN DUA EDİLDİ

Güncel 13.10.2023 - 14:08, Güncelleme: 13.10.2023 - 14:08
 

MEHMETÇİK VE FİLİSTİN İÇİN DUA EDİLDİ

Seydişehir de Seyyid Harun Veli Camisinde Sabah Namazı Sonrası Mehmetçik ve Filistin için dua edildi.

Seyyid Harun Veli Camisinde Sabah Namazı sonrası İlçe Müftüsü Adem Bebe’in katılımı ile terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. İlçe Müftüsü Adem Bebek "Şehitler için, mazlumlar için, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetleri, askerlerimiz, polislerimiz başta olmak üzere uzun zamandan beri büyük bir zulüm altında olan Kudüs, Filistin, Mescid-i Aksa Müslümanlarına ve şehitler için okunan binlerce hatmi şerifin duasını yapmak üzere bu cuma sabahı bütün camilerde toplandık." diye konuştu.  
Seydişehir de Seyyid Harun Veli Camisinde Sabah Namazı Sonrası Mehmetçik ve Filistin için dua edildi.

Seyyid Harun Veli Camisinde Sabah Namazı sonrası İlçe Müftüsü Adem Bebe’in katılımı ile terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek "Şehitler için, mazlumlar için, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetleri, askerlerimiz, polislerimiz başta olmak üzere uzun zamandan beri büyük bir zulüm altında olan Kudüs, Filistin, Mescid-i Aksa Müslümanlarına ve şehitler için okunan binlerce hatmi şerifin duasını yapmak üzere bu cuma sabahı bütün camilerde toplandık." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.