MELAS VADİSİ İHALESİ EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2020 - 03:33, Güncelleme: 08.04.2020 - 03:33
 

MELAS VADİSİ İHALESİ EDİLDİ

İlçemizin doğal güzelliği açısından en güzel yerlerinden olan Ağaç tepe etekleri Melas vadisi A tipi mesire alanı oldu.

  Orman Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Tınastepe mevkiindeki 220 hektarlık alan, Konyalı Avukat Ali Süzgün tarafından alındı. 29 yıllığına kira usulü ile işletmesi alınan MELAS vadisi A tipi mesire yerinde doğallığını bozmadan ilk etapta Bungalov konaklana tesisleri yapılacak. İçerisinde kır lokantası kır kahvesi ve büfe gibi sosyal tesisler bulunacak. Orman ve su işleri bakanlığı Beyşehir Orman İşletmesi tarafından ihaleye verilen MELAS Mesire alanının alıcı firmaya devir tesliminden sonra sürecin başlayacağı öğrenildi Madenli Mahallesi Ağaç Tepe Mevkii Tınaztepe bölgesinde bulunan alanın piknik alanı olarakta kullanılacağı ileriki aşamalarda dağ turizmine yönelik parkurlar açılacağı edinilen bilgiler arasında.
İlçemizin doğal güzelliği açısından en güzel yerlerinden olan Ağaç tepe etekleri Melas vadisi A tipi mesire alanı oldu.

 

Orman Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Tınastepe mevkiindeki 220 hektarlık alan, Konyalı Avukat Ali Süzgün tarafından alındı.

29 yıllığına kira usulü ile işletmesi alınan MELAS vadisi A tipi mesire yerinde doğallığını bozmadan ilk etapta Bungalov konaklana tesisleri yapılacak. İçerisinde kır lokantası kır kahvesi ve büfe gibi sosyal tesisler bulunacak.

Orman ve su işleri bakanlığı Beyşehir Orman İşletmesi tarafından ihaleye verilen MELAS Mesire alanının alıcı firmaya devir tesliminden sonra sürecin başlayacağı öğrenildi

Madenli Mahallesi Ağaç Tepe Mevkii Tınaztepe bölgesinde bulunan alanın piknik alanı olarakta kullanılacağı ileriki aşamalarda dağ turizmine yönelik parkurlar açılacağı edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.