Merkez İlkokulu’nda ÇOGEP Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2019 - 11:17, Güncelleme: 25.10.2019 - 11:17
 

Merkez İlkokulu’nda ÇOGEP Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği

Seydişehir Merkez İlkokulu’nda ÇOGEP Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Belediyesi’nin proje ortağı olduğu ÇOGEP Projesi kapsamında Merkez İlkokulu bahçesinde gerçekleşen kitap okuma etkinliğine İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Okul Müdürü Yasin Öşekçi: “Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasında faydalı olacağını düşünüyorum. Okul bahçesinde tüm öğrenciler ve öğretmenlerimizle birlikte kitap okumanın zevkini çıkardık” dedi.
Seydişehir Merkez İlkokulu’nda ÇOGEP Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Belediyesi’nin proje ortağı olduğu ÇOGEP Projesi kapsamında Merkez İlkokulu bahçesinde gerçekleşen kitap okuma etkinliğine İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Okul Müdürü Yasin Öşekçi: “Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasında faydalı olacağını düşünüyorum. Okul bahçesinde tüm öğrenciler ve öğretmenlerimizle birlikte kitap okumanın zevkini çıkardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.