MERKEZ İLKOKULUNDAN "KİTABIMI VE OYUNCAĞIMI PAYLAŞIYORUM" PROJESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2016 - 07:07, Güncelleme: 17.05.2016 - 07:07
 

MERKEZ İLKOKULUNDAN "KİTABIMI VE OYUNCAĞIMI PAYLAŞIYORUM" PROJESİ

Merkez İlkokulu öğrencileri, "Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesi kapsamında 120 kişilik bir gurupla İlçemize bağlı Mesudiye, Yaylacık, Ketenli, Dikilitaş ve Bostandere mahallelerindeki öğrencilere kitap ve oyuncak hediye ettiler.

Okul Rehberlik Servisi tarafından organize edilen projeye öğrenciler yoğun destek verirken, okulda kurulan bir komisyon tarafından toplanan kitaplar ve oyuncaklar tasnif edilip paketlendi. Uzak mahallelerdeki Anasınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine oyuncak, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ise kitap hediye edildi. Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci, amacımız; paylaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını arttırmak diyerek şunları söyledi; "Hediyeleri götüren ve alan öğrencilerimizin mutlulukları, yaptığımız işin doğruluğunu gösteriyor. Evinde oynamaya kıyamadığı oyuncakları hediye etmek için getiren öğrencilerimiz oldu, bunları görüp de duygulanmamak elde değil, bizler bu kardeşlik ve dayanışma içerisinde milli ve manevi duygulara sahip çıkmaya devam edersek ülke olarak aşamayacağımız hiçbir sorun olmaz." dedi. Bu projeyi geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen Yasin Öşekci; "Bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrencilerimize, kıymetli velilerimize, öğretmenlerimize ve araçlarıyla projemize destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür dereriz." şeklinde konuştu.
Merkez İlkokulu öğrencileri, "Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesi kapsamında 120 kişilik bir gurupla İlçemize bağlı Mesudiye, Yaylacık, Ketenli, Dikilitaş ve Bostandere mahallelerindeki öğrencilere kitap ve oyuncak hediye ettiler.

Okul Rehberlik Servisi tarafından organize edilen projeye öğrenciler yoğun destek verirken, okulda kurulan bir komisyon tarafından toplanan kitaplar ve oyuncaklar tasnif edilip paketlendi.

Uzak mahallelerdeki Anasınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine oyuncak, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ise kitap hediye edildi.

Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci, amacımız; paylaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını arttırmak diyerek şunları söyledi; "Hediyeleri götüren ve alan öğrencilerimizin mutlulukları, yaptığımız işin doğruluğunu gösteriyor. Evinde oynamaya kıyamadığı oyuncakları hediye etmek için getiren öğrencilerimiz oldu, bunları görüp de duygulanmamak elde değil, bizler bu kardeşlik ve dayanışma içerisinde milli ve manevi duygulara sahip çıkmaya devam edersek ülke olarak aşamayacağımız hiçbir sorun olmaz." dedi.

Bu projeyi geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen Yasin Öşekci; "Bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrencilerimize, kıymetli velilerimize, öğretmenlerimize ve araçlarıyla projemize destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür dereriz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.