MERKEZ MAHALLELERDE SICAK ASFALT SERİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 11:55, Güncelleme: 25.05.2017 - 11:55
 

MERKEZ MAHALLELERDE SICAK ASFALT SERİMİ

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince ilçe merkezindeki Kızılcalar, Ulukapı, Değirmenci ve Bahçelievler mahallelerine 35 bin metrekare sıcak asfalt serildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fen İşleri ekiplerinin merkez mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsal mahallelerin yanı sıra birçok mahallede asfalt çalışması yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Kızılcalar, Ulukapı, Değirmenci ve Bahçelievler mahallelerimizde 35 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt, serimini tamamladık. Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik. Şehir merkezimizde olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince ilçe merkezindeki Kızılcalar, Ulukapı, Değirmenci ve Bahçelievler mahallelerine 35 bin metrekare sıcak asfalt serildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fen İşleri ekiplerinin merkez mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsal mahallelerin yanı sıra birçok mahallede asfalt çalışması yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Kızılcalar, Ulukapı, Değirmenci ve Bahçelievler mahallelerimizde 35 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt, serimini tamamladık. Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik. Şehir merkezimizde olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.