Meslek Lisesi Maske Dikiminde Seri Üretime Geçiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2020 - 06:13, Güncelleme: 09.05.2020 - 06:13
 

Meslek Lisesi Maske Dikiminde Seri Üretime Geçiyor

Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, günlük 20 bin üretim kapasiteli Maske Makinesinin kurulumu bugün tamamlandı.

Edinilen bilgiye göre Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine günlük 20 bin üretim kapasiteli Maske Dikim Makinesi kurulduğu öğrenildi. Okulu ziyaret eden Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar " Seydişehir de maskenin daha hzlı ve kolay üretilebilmesi için  Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine maske imalat makinesi kurulduğunu bildirdi. Kibar "Makine temininde bize destek olan İl Milli Eğitim  Müdürümüz sayın Seyit Ali Büyük, Müdür yardımcımız Mustafa Yılmaz ve makineyi üreten Kılıçaslan Meslek Lisesine teşekkür ederiz. "dedi
Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, günlük 20 bin üretim kapasiteli Maske Makinesinin kurulumu bugün tamamlandı.

Edinilen bilgiye göre Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine günlük 20 bin üretim kapasiteli Maske Dikim Makinesi kurulduğu öğrenildi.

Okulu ziyaret eden Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar " Seydişehir de maskenin daha hzlı ve kolay üretilebilmesi için  Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine maske imalat makinesi kurulduğunu bildirdi.

Kibar "Makine temininde bize destek olan İl Milli Eğitim  Müdürümüz sayın Seyit Ali Büyük, Müdür yardımcımız Mustafa Yılmaz ve makineyi üreten Kılıçaslan Meslek Lisesine teşekkür ederiz. "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.