Mesleki eğitimi tanıtma ve geliştirme toplantısı

Eğitim 15.11.2022 - 12:15, Güncelleme: 15.11.2022 - 13:15
 

Mesleki eğitimi tanıtma ve geliştirme toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Geliştirme faaliyetleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci toplantısını Seydişehir’de gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ başkanlığında, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin DOĞAN, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Seydişehir Belediyesi Kültür Müdürü Aziz KARAKUŞ, Eti Alüminyum A.Ş Personel Müdürü Zekeriya YILMAZ, Seydişehir Organize Sanayi Müdürü Mevlüt YAMAN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR,  BEYBO Tekstil Personel Müdürü Fatma ARICI GÜLLÜ, Seydişehir İlçesi Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Müdürleri ve paydaşları katıldı. Toplantıda Mesleki ve Teknik Eğitimin tanıtılması ve geliştirilmesi anlamında gerekli çalışmaların önemini vurgulayan Mustafa YILMAZ, bu hususta yapılacak çalışmaların sürdürülebilir olmasını belirtip, tüm paydaşların desteklerinin önemini dile getirdi. Öğrencilerimizin bir mesleğe yönlendirilmesinin ve bu hususta geliştirilmesinin ülkemiz geleceği noktasında son derece önemli olduğunu ifade etti. Toplantıya katılan diğer sektör temsilcileri, toplantıda alınan kararlardan ve sektör ile eğitim kurumlarını bir araya getirmesinden memnun olduklarını ve işbirliği içerisinde bu tür çalışmaların devamını diledi. Toplantı, Mustafa YILMAZ’ın il genelindeki tüm ilçelerde 31 Aralık 2022 tarihine kadar bu kapsamda toplantıların yapılacağını belirtmesiyle sona erdi.  
Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Geliştirme faaliyetleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci toplantısını Seydişehir’de gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ başkanlığında, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin DOĞAN, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Seydişehir Belediyesi Kültür Müdürü Aziz KARAKUŞ, Eti Alüminyum A.Ş Personel Müdürü Zekeriya YILMAZ, Seydişehir Organize Sanayi Müdürü Mevlüt YAMAN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR,  BEYBO Tekstil Personel Müdürü Fatma ARICI GÜLLÜ, Seydişehir İlçesi Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Müdürleri ve paydaşları katıldı.

Toplantıda Mesleki ve Teknik Eğitimin tanıtılması ve geliştirilmesi anlamında gerekli çalışmaların önemini vurgulayan Mustafa YILMAZ, bu hususta yapılacak çalışmaların sürdürülebilir olmasını belirtip, tüm paydaşların desteklerinin önemini dile getirdi. Öğrencilerimizin bir mesleğe yönlendirilmesinin ve bu hususta geliştirilmesinin ülkemiz geleceği noktasında son derece önemli olduğunu ifade etti.

Toplantıya katılan diğer sektör temsilcileri, toplantıda alınan kararlardan ve sektör ile eğitim kurumlarını bir araya getirmesinden memnun olduklarını ve işbirliği içerisinde bu tür çalışmaların devamını diledi.

Toplantı, Mustafa YILMAZ’ın il genelindeki tüm ilçelerde 31 Aralık 2022 tarihine kadar bu kapsamda toplantıların yapılacağını belirtmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.